Serveis inclosos a la Quota d’associat/da

Contacte serveis estratègia serveis gratuïts
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

← Torna a la pàgina principal de Competitivitat i Estratègia


Atenció de consultes

Amb la teva condició de soci de PIMEC, pots accedir a quantes consultes telefòniques necessitis realitzar per a una segona opinió o la resolució de dubtes que afecten al teu dia a dia empresarial i professional en tots els àmbits del negoci: Jurídic, Finances, Tecnologia, Internacionalització, Recursos Humans o Medi ambient. 

Truca’ns al 93496 45 00, o bé escriu-nos: Atenció al soci: atencioalsoci@pimec.org

Torna a l’índex

Responsabilitat social

A través de la Fundació PIMEC, promovem la participació de les empreses en el seu entorn més immediat, incidint en qüestions que afecten la comunitat. Sensibilitzem, orientem i oferim recursos a les micropimes i pimes, i els donem el suport necessari perquè s’impliquin i implementin actuacions que fomentin una cultura empresarial compromesa amb el seu entorn.

Contacta amb la nostra Fundació PIMEC: secretaria@fundaciopimec.org

Torna a l’índex

Mur dels socis

Ja tens disponible el mur dels socis de PIMEC per tal de donar visibilitat a la teva empresa i cercar i crear sinergies amb la resta d’empreses sòcies de PIMEC.

En la nostra contínua voluntat d’oferir-te un servei de valor, i sabent que un dels teus desitjos és poder crear xarxa amb la resta d’empresaris i empresàries sòcies de PIMEC, hem habilitat una nova secció a la web, el mur dels socis, accessible des de la teva àrea privada com a usuari identificat a pimec.org. 

Assegura’t d’afegir el NIF de l’empresa a l’apartat “Modificar dades”, i el teu compte passarà a estar identificat com a soci de PIMEC.

 
Un cop identificat i dins l’àrea privada, veuràs l’opció “EL MUR DELS SOCIS” al menú de la dreta; entra-hi i cerca i crea sinergies amb la resta d’empreses sòcies de PIMEC. Per publicar la teva empresa al mur dels socis de PIMEC, ves a l’opció editar Fitxa Mur Socis a la part inferior del menú de la dreta, omple les dades de la teva empresa; descripció, ofertes, catàleg, etc. i comença a fer sinergies amb la resta d’empreses sòcies de PIMEC.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres: Albert Castelló. acastello@pimec.org. També pots veure aquest vídeo tutorial.

Torna a l’índex

Assessorament financer

En l’àrea financera pots utilitzar els nostres serveis exclusius gratuïts per a socis, com l’assessorament financer i les bones pràctiques.

Truca’ns al 93496 45 00, o bé escriu-nos: Maria Josep Contreras. mcontreras@pimec.org

Torna a l’índex

Diagnosi continuïtat dels negocis

Per a RelleuPime, programa per a la continuïtat dels negocis, també disposes d’un diagnòstic inclòs a la quota de soci, per identificar l’escenari en el qual voldries plantejar un relleu. 

Truca’ns al 93496 45 00, o bé escriu-nos: Maria Josep Contreras. mcontreras@pimec.org

Torna a l’índex

Audit gratuït de les teves assegurances

Demana una revisió GRATUÏTA de les teves assegurances contractades i aprofita aquest servei totalment adaptat a les teves necessitats.

L’auditoria d’assegurances és un servei que té com a objectiu l’optimització de la despesa anual dedicada a les assegurances i la determinació d’un pla de protecció integral en funció de les necessitats de cada client. Aquest procés consisteix en:

 • Opció de visita presencial, o bé videoconferència, amb l’assessor-assegurador per recopilar la informació necessària sobre el negoci.
 • Revisió de les assegurances actuals.
 • Informació al client de les duplicitats i deficiències detectades.
 • Assessorament sobre els productes asseguradors adients a la situació detectada.
 • Exposició del funcionament de cada assegurança i dels passos a seguir en cas de sinistre.

Contacta amb: PIMEC Mediació d’Assegurances · mediacioassegurances@pimec.org · Tel. 900 10 49 68 / 93 496 45 00

Torna a l’índex

Consultoria civil-mercantil gratuïta

Exlusiu per a empreses sòcies de PIMEC: Servei d’assessorament gratuït d’una hora per videotrucada.

Emplena el formulari o contacta: Gemma Soro · gsoro@pimec.org

Consultoria Laboral Gratuïta

Exlusiu per a empreses sòcies de PIMEC: Servei d’assessorament gratuït d’una hora per videotrucada.

Emplena el formulari o contacta: Gemma Soro · gsoro@pimec.org

Consultoria gratuïta en protecció de dades

Exlusiu per a empreses sòcies de PIMEC: Servei d’assessorament gratuït d’una hora per videotrucada.

Emplena el formulari o contacta: Gemma Soro · gsoro@pimec.org

Torna a l’índex

PREVENMIPIME: Autodiagnosi gratuïta en matèria de seguretat i salut a les empreses

El projecte PrevenMIPIME, especialment dissenyat per a micro, petites i mitjanes empreses, neix de la col·laboració de PIMEC amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, en el marc de l’Estratègia Catalana de Seguretat i Salut 2021-2026, amb l’objectiu de donar resposta a una sèrie de necessitats detectades en matèria de prevenció.

Treballem per fomentar la cultura preventiva, reduir la sinistralitat i construir organitzacions empresarials saludables.

L’eina d’autodiagnosi consisteix en un qüestionari d’autoavaluació a través del qual es poden identificar les necessitats preventives en seguretat i salut, i establir un pla d’accions individualitzat amb l’assessorament tècnic de PIMEC.

A més a més de l’eina online, t’oferim un portal amb recursos, articles, informació i altres instruments per facilitar la implantació, integració i gestió de l’activitat preventiva a la pime. 

Assessorament mediambiental

Impulsem la gestió moderna i eficient de les empreses a través de la responsabilitat social corporativa i la responsabilitat mediambiental. Consulta’ns!

Emplena el formulari o contacta amb: Joan Barfull · jbarfull@pimec.org · Tel. 93 496 45 00

Torna a l’índex

Oficina de Transició Energètica (OTE)

L’Oficina de Transició Energètica és el teu punt de referència per canalitzar i trobar solucions a les inquietuds i necessitats que puguis tenir com a empresa, com a associació, o com a polígon, entorn de l’energia.

Descobreix en aquesta pàgina tots els recursos i serveis que t’oferim des de l’OTE, i emplena el formulari següent per fer-nos arribar les teves consultes, o les sol·licituds de serveis, o més informació respecte d’aquests.

Torna a l’índex

PIMECGNOSIS

La Comissió Europea (Govern) ha desenvolupat El Pacte Verd Europeu o el Full de Ruta per dotar la UE d’una economia sostenible.  La realització d’aquest objectiu exigirà que transformem els reptes climàtics i mediambientals en oportunitats en les nostres empreses.

Et facilitem aquesta EINA digital que t’ajudarà a obtenir el teu Full de Ruta per prioritzar quines accions pots dur a terme per millorar la sostenibilitat de l’empresa i avançar cap a una Economia Circular Intel·ligent. Fes el test automàtic d’oportunitats en l’Economia Circular.

Aquesta Eina es basa en un qüestionari que repassa els següents mòduls:

 • La vostra situació. On teniu el punt de canvi. Model de Negoci.
 • Gestió del Cost de Cicle de Vida del Producte/Servei.
 • Costos reduïbles d’aigua, gas, energia, mobilitat, packaging, disseny, etc.
 • Infraestructures, compres, material  i persones.

Tens dubtes? Contacta amb Núria Vintró · nvintro@pimecgnosis.org

Et recomanem dedicar uns 30 minuts per a contestar les preguntes. No cal completar-lo en un sol intent. El sistema el manté durant 24 h si no es tanca la sessió i en cas que es tanqui, rebràs un correu l’endemà recordant-te que el pots acabar de respondre.

“Es recomana tenir a mà la darrera Declaració de Residus (si escau) per tal de respondre més àgilment les preguntes referides al volum de residus generats.”

Torna a l’índex

PIMECJOBS

Fes difusió de les teves ofertes de feina al nostre portal gratuït PIMEC Jobs i accedeix a candidatures de diferents sectors i perfils professionals. 

Emplena el formulari o contacta amb nosaltres: Borsa de treball: Carlota Casado. carlota@pimec.org

Inserció laboral

Accedeix a diferents programes d’inserció. Consulta els programes vigents i amb convocatòria oberta aquí.  

Torna a l’índex

Oficina tècnica de contractació

Servei d’assessorament, gratuït per a empreses sòcies de PIMEC, sobre els ajuts a la contractació disponibles, requisits i documentació necessària per accedir-hi.

Diversos organismes públics, Generalitat i entitats locals, posen en marxa polítiques d’incentius per a la contractació dirigits a les empreses del territori, i des de PIMEC desitgem que aprofitis les oportunitats i estiguis al corrent dels ajuts a la contractació disponibles.

Com a empresa sòcia de PIMEC, accedeix al nostre servei gratuït per a tu:

 • Escoltem les teves necessitats
 • T’informem sobre els ajuts vigents
 • T’expliquem el funcionament d’aquests ajuts i els requisits per accedir-hi
 • Quan trobem l’encaix per a tu, et detallem la documentació que cal tramitar per rebre l’ajut

Compta amb el nostre equip professional en la contractació per trobar i accedir als programes disponibles, ajuts i subvencions. En els darrers anys, alguns d’aquests ajuts són recurrents:

 • Ajut a la contractació destinat a autònoms que no tenen personal contractat (primera contractació)
 • Ajut per a la contractació de joves amb contracte de Pràctiques
 • Ajut per a la contractació de joves amb contracte d’FP Dual
 • Ajut per a la contractació de persones majors de 30 anys
 • Ajut per a la contractació de persones residents durant més de 6 mesos a un municipi determinat
 • Ajut per al manteniment de l’ocupació (mantenir plantilla + realitzar una formació)

Però més enllà d’aquests, planteja’ns la teva situació o simplement digue’ns quina necessitat de contractació tens, i farem la cerca específica per a tu. Emplena el formulari o contacta amb nosaltres: Jonatan Guitart · Coordinador Prospecció Programes d’Ocupació · jguitart@pimec.org

Torna a l’índex

Eina d’autoavaluació sobre la maduresa en la gestió de persones

Vols conèixer el nivell de maduresa en la gestió dels teus empleats?

Des de PIMEC, en col·laboració amb Keep Up, t’oferim sense cost una nova eina d’Autoavaluació sobre la maduresa en la gestió de persones” que et donarà una orientació de com és la teva gestió en aquesta àrea.

Què obtindràs?

Un cop realitzada l’autoavaluació rebràs un informe exhaustiu amb una comparativa de la teva maduresa en la gestió de persones respecte a un grup d’empreses de referència.

En aquest informe podràs consultar la informació de les teves fortaleses i dels teus punts febles, amb un conjunt de propostes per millorar en les diferents àrees de gestió de persones:

 • Gestió i atracció del talent
 • Onboarding i plans d’acollida
 • Relacions laborals
 • Formació i desenvolupament
 • Retribució i beneficis
 • Seguretat i salut laboral
 • Compliance
 • Comunicació interna
 • Transformació digital

L’eina et suggerirà aquelles àrees en les quals has de posar més esforç pel fet que són “àrees de millora” o perquè les tens per sota en la comparativa amb el teu sector o amb el mercat laboral, la qual cosa a vegades és un “plus” que determina l’atractiu per al mercat o per a un potencial candidat o candidata.

En aquest projecte unim l’experiència de PIMEC i Keep Up en gestió del talent amb el coneixement d’Aithos, experts en Data Science i IA, amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona en la validació del model utilitzat.

Tot això, sota la confidencialitat que exigeix la normativa vigent sobre les teves dades.

Si és del teu interès i de la teva empresa, fes clic al següent enllaç per poder-hi accedir.

Torna a l’índex

Consultoria en l’àrea d’internacionalització

Tens alguna consulta sobre la internacionalització de la teva empresa?

Des del departament Internacional de PIMEC t’ajudarem a orientar-te i resoldre la teva consulta a través dels nostres tècnics i la nostra xarxa de col·laboradors experts.

Emplena el formulari o contacta amb Marc Collado · mcollado@pimec.org

Torna a l’índex

Programes subvencionats Tecnologia i innovació

T’ajudem a accedir als programes subvencionats: 

 • Kit Digital. Tramitació de l’ajut per subvencionar la implementació de solucions digitals. Tota la informació a la web de PIMEC del Kit Digital.
 • Oficina Acelera Pyme Rural, per apropar i impulsar la transformació digital a les pimes, persones autònomes i emprenedores en entorns rurals. 

Torna a l’índex

Registre horari

PIMEC posa a la teva disposició una solució tecnològica gratuïta i exclusiva pels socis de PIMEC per tal de facilitar a les pimes el compliment del RD 8/2019 respecte al registre de jornada laboral sense límit de treballadors.

El registre d’entrades i sortides es realitza mitjançant la app gratuïta per Android i IOS. Addicionalment, el registre d’accés pot realitzar-se a través del formulari web.

Les prestacions d’aquesta aplicació són:

 • Alta i manteniment empresa i seus
 • Definició d’horaris i calendari
 • Manteniment dels treballadors
 • Informe d’accessos per distància a seu o IPS externes
 • Registre jornada des d’app i web
 • Seguiment dels marcatges
 • Informes de jornada laboral i incidències d’accessos
 • Notificacions certificades a treballadors

Des del departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC t’ajudarem a orientar-te i resoldre la teva consulta.

Emplena el formulari i, si tens dubtes, escriu a registrehorari@pimec.net.

Torna a l’índex

Ciberseguretat

Telèfon de suport davant de ciberatacs: Has patit un atac informàtic? Truca’ns per rebre assistència i minimitzar l’impacte i el temps d’inactivitat del teu negoci.

 • Assistència telefònica 5×8: Els experts en ciberseguretat estan disponibles en horari d’oficina de dilluns a divendres per oferir assistència i assessorament en cas d’un ciberatac. Si truques fora d’aquest horari, contactarem amb l’empresa quan es reprengui el servei.
 • Equip multidisciplinari: Comptem amb un equip de professionals que inclou experts en seguretat informàtica, analistes d’intel·ligència d’amenaces, enginyers de xarxa i especialistes en recuperació de dades.
 • Resposta professional: Entenem la importància d’abordar professionalment els ciberatacs per minimitzar l’impacte i el temps d’inactivitat. L’equip de resposta està capacitat per actuar amb rapidesa i eficiència.
 • Assessorament personalitzat: Els experts avaluaran cada situació i proporcionaran solucions i recomanacions específiques per abordar el ciberatac i millorar la seguretat de l’empresa afectada.
 • Seguiment i prevenció: Després d’atendre l’incident de seguretat, et podrem assessorar per identificar i abordar les vulnerabilitats i millorar les pràctiques de seguretat de la informació.

Torna a l’índex

Manteniment informàtic remot

PIMEC ofereix un servei gratuït, exclusiu per a socis de PIMEC i inclòs a la quota de soci, per donar suport i manteniment informàtic a les empreses i persones autònomes.

Què inclou?

 • Un servei d’atenció tècnica mensual telefònica o presencial en cas que la consulta no es pugui resoldre a distància.
 • Un servei de monitoratge 24×7 d’un dispositiu (exemple: el servidor o les còpies) amb un servei d’alarma.
 • Un servei de recuperació de dades anual.

Consulta les condicions especials per a socis per a serveis ampliats i a mida.

Sol·licita ara el servei!

Torna a l’índex


Entrevistes amb experts a través de videoconferència

T’oferim assessorament personalitzat dels nostres professionals experts en diferents àrees a través de videoconferència.

Només necessites disposar de mòbil o ordinador amb càmera i micròfon. Nosaltres et farem arribar un correu electrònic amb les instruccions i un enllaç web. Quan arribi l’hora acordada, només caldrà que cliquis a l’enllaç i et portarà a una aplicació online per a videoconferències.   

Demana hora. Apunta-t’hi ara!

Et convidem, a demanar cita amb el nostres consultors, per tal d’analitzar els teus dubtes i situació en l’àmbit de l’estratègia empresarial o el finançament, en una sessió online de 20 minuts.

Només necessites disposar de mòbil o ordinador amb càmera i micròfon. Nosaltres et farem arribar un correu electrònic amb les instruccions i un enllaç web. Quan arribi l’hora acordada, només caldrà que cliquis a l’enllaç i et portarà a una aplicació online per a videoconferències. 

Contacte serveis estratègia entrevistes experts

Maximum file size: 2MB

T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

Torna a l’índex

Recull de premsa

Encara no reps el recull de premsa diari exclusiu per a socis? Contacta’ns! Butlletins: Elena Bosch. ebosch@pimec.org

Torna a l’índex

Bústia Institucional

Escoltem i recollim les vostres inquietuds en polítiques públiques territorials o sectorials, normativa o regulació que afecta a les petites i mitjanes empreses. Ho traslladem als nostres equips institucionals per tal que defensin i vetllin pels vostres interessos en els espais de diàleg social i les taules de representació i negociació on som presents. Us informem dels avenços en la matèria, fent seguiment de les problemàtiques i les solucions proposades i adoptades. 

Comparteix amb nosaltres emplenant el següent formulari. Moltes gràcies. 

Bústia institucional

Maximum file size: 2MB

T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

Torna a l’índex