Suport a la digitalització

Des de PIMEC, et guiem, recomanem, i t’ajudem i acompanyem a accedir als programes subvencionats o cofinançats destinats a donar suport a la necessària digitalització del parc empresarial català, i especialment de les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya.

Ajuts i programes oberts cofinançats o subvencionats:

Kit Digital

Programa de digitalització bàsica per a empreses, microempreses i persones autònomes. 

Oficina Acelera Pyme Rural Barcelona

Programa subvencionat per apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors ubicats a entorns rurals a la província de Barcelona.

Oficina Acelera Pyme Rural Tarragona

Programa subvencionat per apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors ubicats a entorns rurals a la província de Tarragona

Contacte serveis tecnologia suport digitalització
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

← Torna a la pàgina principal de Tecnologia i Digitalització