Fes-te soci/sòcia

Emplena el formulari més avall i ens posarem en contacte amb tu.

Som l’agent social i econòmic més representatiu de Catalunya per defensar els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses i les persones autònomes. Tu ets la clau de la nostra entitat: JUNTS PER TENIR MÉS FORÇA I VEU. Uneix-t’hi!

Com a empresa, persona o negoci associat a PIMEC, t’acompanyem en el teu dia a dia. Els teus reptes, són també els nostres. Podràs gaudir, a més, d’una sèrie de serveis i avantatges exclusius:

Serveis inclosos a la quota de soci/sòcia

Descomptes i avantatges exclusius per a socis/sòcies

Uneix-te a les més de 150.000 empreses que ja formen part de PIMEC. Ens mou el teu creixement!

Fes-te Soci
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.