Ajuts a la contractació

Oficina tècnica de contractació

Servei d’assessorament, gratuït per a empreses sòcies de PIMEC, sobre els ajuts a la contractació disponibles, requisits i documentació necessària per accedir-hi.

Diversos organismes públics, Generalitat i entitats locals, posen en marxa polítiques d’incentius per a la contractació dirigits a les empreses del territori, i des de PIMEC desitgem que aprofitis les oportunitats i estiguis al corrent dels ajuts a la contractació disponibles.

Com a empresa sòcia de PIMEC, accedeix al nostre servei gratuït per a tu:

  • Escoltem les teves necessitats
  • T’informem sobre els ajuts vigents
  • T’expliquem el funcionament d’aquests ajuts i els requisits per accedir-hi
  • Quan trobem l’encaix per a tu, et detallem la documentació que cal tramitar per rebre l’ajut

Compta amb el nostre equip professional en la contractació per trobar i accedir als programes disponibles, ajuts i subvencions. En els darrers anys, alguns d’aquests ajuts són recurrents:

  • Ajut a la contractació destinat a autònoms que no tenen personal contractat (primera contractació)
  • Ajut per a la contractació de joves amb contracte de Pràctiques
  • Ajut per a la contractació de joves amb contracte d’FP Dual
  • Ajut per a la contractació de persones majors de 30 anys
  • Ajut per a la contractació de persones residents durant més de 6 mesos a un municipi determinat
  • Ajut per al manteniment de l’ocupació (mantenir plantilla + realitzar una formació)

Però més enllà d’aquests, planteja’ns la teva situació o simplement digues-nos quina necessitat de contractació tens, i farem la cerca específica per a tu.

Emplena el formulari o contacta amb nosaltres: Jonatan Guitart · Coordinador Prospecció Programes d’Ocupació · jguitart@pimec.org

Contacte serveis talent ajuts contractació
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.