Selecció de personal

Les empreses les fan les persones. T’oferim assistència per a captació i selecció de talent, així com la seva avaluació.

Clica al títol per veure’n el detall:

Contacte serveis talent selecció de personal
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

Torna a la pàgina principal de Gestió del talent i formació


PIMECJobs

Fes difusió de les teves ofertes de feina al nostre portal gratuït PIMEC Jobs i accedeix a candidatures de diferents sectors i perfils professionals. PIMECJobs és el punt de trobada entre les Pimes de Catalunya i els professionals del país.

  • Tot tipus de sector; Finances, Marketing Digital, Compres, Infermeria, Administratius/ves, Comercials, Mossos de magatzem, Electricistes, Cuiners, Mecànics, etc.
     
  • Ofertes laborals per tota Catalunya

Contacta amb nosaltres: Borsa de treball: Carlota Casado. carlota@pimec.org · O bé emplena el formulari.


Si ets un usuari en cerca de feina,  t’animem a que trobis el que estàs buscant al nostre Portal de Feina.

Torna a l’índex

Selecció de personal

Localitzem, avaluem i seleccionem les millors candidatures per a la teva pime.

Reclutament i selecció. Escull l’opció que més et convingui.

*El servei de reclutament inclou la publicació a Infojobs, Infofeina, PimecJobs, Feina activa, centres formatius, escoles de negoci i col·legis professionals.

Carles Jover · cjover@pimec.org · Tel. 93 496 45 00

Torna a l’índex

Organització interna, descripció i valoració de llocs de treball

Disposar d’una bona descripció i valoració de llocs de treball és essencial tant per a l’empresa com per als treballadors. Des de PIMEC t’ajudem a dur a terme un procediment d’anàlisi, descripció i valoració que té per objecte determinar amb precisió el valor de les diferents tasques dels llocs de treball. Per aconseguir-ho:

  • reorganitzem funcions i rols,
  • dibuixem l’organigrama i identifiquem els llocs de treball,
  • determinem el valor de cada lloc de treball dins l’organització i,
  • dissenyem l’estructura salarial.

Una vegada elaborat aquesta anàlisi, l’organització comptarà amb una correcta definició de tasques i responsabilitats per a cada lloc de treball, i coneixerà el valor o importància relativa de cada lloc dintre de l’organització, eliminant tota mena de biaixos i estereotips de gènere. Tot seguit podrà dissenyar una estructura salarial competitiva.

Aquesta anàlisi dotarà també l’organització de més claredat en la informació dels llocs de treball que, sens dubte, permetrà una millor gestió del talent humà.

Carles Jover · cjover@pimec.org · 93 496 45 00