Serveis digitals

Què necessites per a la correcta i eficient gestió diària del teu negoci? Posem al teu abast solucions tecnològiques de gestió. Serveis digitals:

Registre horari

Servei gratuït per a socis i sòcies de PIMEC

PIMEC posa a la teva disposició una solució tecnològica gratuïta i exclusiva pels socis de PIMEC per tal de facilitar a les pimes el compliment del RD 8/2019 respecte al registre de jornada laboral sense límit de treballadors.

Contacta amb Marc Collado per demanar l’alta al servei · mcollado@pimec.org · Tel. 93 496 45 00

Contacte serveis tecnologia serveis digitals
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

Torna a la pàgina principal de Tecnologia i Digitalització


Factura electrònica

Plataforma de serveis de facturació electrònica per a administracions públiques i empreses privades. Inclou serveis de creació manual de factures electròniques i eines per a la integració amb els programes de facturació.

Tot són avantatges:

 • Podràs enviar factures a tots els teus clients, ja siguin administracions públiques, empreses privades o persones físiques.
 • Sabràs si el receptor ha rebut la teva factura.
 • Milloraràs la productivitat automatitzant l’enviament de les factures.
 • Reduiràs despeses per eliminació de material, paper i costos d’enviament.

100% segur i legal.

Si vols més informació d’altres solucions de facturació electrònica visita la web pimefactura.com o contacta amb nosaltres a través del formulari. per referir-nos a les opcions gratuïtes.

ATENCIÓ, Novetat: Es deroga el llindar de no obligatorietat de facturar electrònicament les factures d’import fins a 5.000 euros.

Andreu Bru · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Suport i manteniment informàtic remot

Assistència tecnològica de dispositius gratuïta per a socis de PIMEC

PIMEC ofereix un servei gratuït, exclusiu per a socis de PIMEC i inclòs a la quota de soci, per donar suport i manteniment informàtic a les empreses i persones autònomes.

Què inclou?

 • Un servei d’atenció tècnica mensual telefònica o presencial en cas que la consulta no es pugui resoldre a distància.
 • Un servei de monitoratge 24×7 d’un dispositiu (exemple: el servidor o les còpies) amb un servei d’alarma.
 • Un servei de recuperació de dades anual.

Consulta les condicions especials per a socis per a serveis ampliats i a mida.

En col·laboració amb Sosmatic.

Ramon Collell · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Certificats digitals

Servei d’emissió i renovació de certificats digitals obert.

Ara més que mai, empreses i autònoms necessiten els certificats digitals per poder fer gestions amb les administracions públiques, firmar documents de forma remota o accedir de forma segura als entorns de treball.

A PIMEC, mantenim aquest servei essencial, adaptant els procediments a les noves normatives publicades en el Real Decreto 465/2020, de 17 de març.

Si necessiteu un certificat digital, o renovar un que teniu i us ha caducat o està a punt de fer-ho, us oferim dos canals de comunicació directa:

 1. Podeu enviar un correu electrònic al correu: pimec@certificatdigital.com
 2. Si et soci de PIMEC truca al 934 964 500, si no ho ets truca al 936 061 500.

Un tècnic especialista us atendrà personalment per estudiar el vostre cas i us proposarà la millor solució per resoldre aquesta necessitat.

Ara més que mai, al vostre costat!

Eva Teres · eteres@pimec.org · 93 496 45 00

ISP – Proveïdor de Serveis d’Internet

Solucions col·laboratives en constant evolució; dominis, hosting, correu electrònic, espais cloud…

Revisem i estem constantment alerta de les noves tecnologies disponibles que ens permeten evolucionar les solucions d’internet que oferim des de fa més de 20 anys. 

Recentment hem llançat ZIMBRA Collaboration, un nou sistema de gestió de correu electrònic i suite de col·laboració similar a G-Suite o Office 365, basat en tecnologies Open Source (codi obert). Una solució 360º que dona resposta a qualsevol de les necessitats del dia a dia de l’empresa i que integra correu electrònic, drive, compartició d’arxius online, xat, videoconferència… totes les eines en una. 

A més a més, com a pimes i autònoms és important disposar d’un domini propi per poder tenir el teu espai a internet de forma personalitzada. 

Nosaltres cerquem la disponibilitat del teu domini, el registrem a nom de l’empresa, gestionem les DNS i en fem el manteniment tècnic. Et facilitarem una agreça de correu electrònic sense cost addicional. 

Quins serveis pots activar al teu domini?

 • Adreces de correu electrònic. Actualment POP3, IMAP i Exchange
 • Filtres antispam i antivirus
 • Hosting web a Linux o Windows
 • Bases de dades MySQL, MS SQL
 • FTP
 • Backup de correu electrònic
 • Activació SSL
 • Arxivat de correu

Imma Navarra · inavarra@pimec.org · 93 496 45 00

PIMEC Cloud: Serveis integrats al núvol

Tot el teu sistema informàtic allotjat al núvol:

Estalvi de costos, augment de la productivitat i l’eficiència, i optimització de la seguretat i la logística. 

En la continua cerca de la millor tecnologia, per posar-la al servei de la competitivitat del teu negoci, des de PIMEC, en col·laboració amb l’empresa sòcia Anco Sistemas de Gestión, posem a la teva disposició les solucions integrals al núvol: adCloud.

adCloud dona accés a la teva pime a tecnologia de primer nivell, ja que integra la tecnologia dels fabricants líders en la seva especialitat a preus pime, i és la solució per a la implementació del teletreball de manera segura i eficient. 

A quines solucions integrals puc accedir?

Pots escollir entre diferents paquets de serveis, entre els quals destaquem:

 • AdCloud Desktop: Totes les teves dades allotjades al núvol perquè puguis oblidar-te dels problemes tècnics i centrar-te en el teu negoci.

Oblida’t d’equips informàtics costosos; només et cal un equip informàtic senzill i connexió a internet. La resta de càrrega es suporta al núvol.

Això suposa que podràs accedir al teu escriptori de treball on disposes de totes les aplicacions i la informació necessària en el teu dia a dia, des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i mitjançant el dispositiu que vulguis.

 • AdCloud Global: És la solució global per a una migració total al núvol. A més de la solució Desktop, inclou seguretat, recuperació de dades, manteniment, monitoratge, i fins intel·ligència artificial.

Perquè hauria de fer el canvi?

Les solucions al núvol són la palanca definitiva necessària (o imprescindible) per a la transformació digital de la teva empresa. A més a més:

 • El canvi és còmode i fàcil (gens traumàtic)
 • Estalvies en equips informàtics, i el seu manteniment tècnic
 • Estalvies en llicències
 • Guanyes en seguretat (i ciberseguretat)
 • Guanyes escalabilitat
 • Pots accedir a solucions a mida

Però, sobretot, davant la situació actual i l’augment del teletreball, GUANYES MOBILITAT, ACCESSIBILITAT (sempre disponible), PRODUCTIVITAT I EFICIÈNCIA.

Les noves tecnologies, com les solucions cloud, han vingut per quedar-se i t’aporten multitud d’avantatges. La única barrera ets tu en quan a prendre consciència del canvi de paradigma que comporta la transformació digital a les organitzacions, als negocis en general, i a la societat.

Des de PIMEC, ja fa temps que us animem, acompanyem i recolzem en el camí cap a aquesta nova cultura i la digitalització per tal que les vostres pimes no es quedin enrere. PIMEC CLOUD és una nova oportunitat per a fer-ho.

Suma’t a la transformació digital amb PIMEC! 

Un servei:

Amb la col·laboració de:

Amb la tecnologia de:

Imma Navarra · inavarra@pimec.org · 93 496 45 00