Serveis

Explora els serveis que t’oferim en cadascuna de les àrees:

Assessorament legal

Competitivitat i estratègia

Internacionalització

Sostenibilitat

Tecnologia i digitalització

Si encara no has trobat el servei que necessites, segueix navegant cap avall en aquesta pàgina, o contacta amb nosaltres!

No et perdis! Serveis exclusius per a sòcies i socis

Assessorament

Cercador d’ajuts

Descomptes socis

Serveis gratuïts

REDUCCIÓ DE L’ABSENTISME LABORAL PER MOTIUS DE SALUT A LES MIPIMES

Som el metge de capçalera empresarial de les pimes i persones autònomes associades de PIMEC. T’acompanyem en el teu dia a dia del negoci, i t’oferim serveis, molts d’ells inclosos a la quota, i d’altres als quals pots optar avalats per la nostra experiència professional i com a agent més representatiu de les pimes de Catalunya.

La majoria dels nostres serveis son exclusius per a empreses associades. Encara no ets soci/sòcia?

Associa’t!

Destaquem: Subvencionats, bonificats o oberts a totes les MIPIMES

Àrea jurídica: Obligacions empresarials

Protocols d’obligatori compliment per a les empreses

Programes per al creixement: Consolida’t.

Consolidació, Enfortiment i reinvenció del treball autònom

Serveis digitals: Pimefactura.

Servei informàtic que automatitza l’enviament de les factures al teu client

Serveis d’actualitat

Bústia institucional

Escoltem i recollim les vostres inquietuds en polítiques públiques territorials o sectorials, normativa o regulació que afecta a les petites i mitjanes empreses.


Menú de l’àrea de Serveis


Vols veure algunes píndoles?

Serveis de Consultoria de Recursos Humans


En l’àrea dels Recursos Humans posem les persones al centre de les nostres polítiques. La seva captació i gestió presenta grans reptes davant les tendències laborals i els canvis que han vingut per quedar-se.

El mur dels socis de PIMEC


Us deixem un vídeo sobre com penjar la vostra empresa al mur dels socis de PIMEC. *Espai exclusiu per a associats de PIMEC.

Obligacions en matèria d’Igualtat


La Itziar Ruedas, directora del departament jurídic de PIMEC, ens posa alerta, de manera clara i concisa, de les obligacions legals que han de complir totes les empreses, també les pimes, en l’àrea de la igualtat efectiva entre homes i dones a l’àmbit laboral i professional.

Valoracions del programa Accelera el Creixement


Coneix l’experiència de les empreses que ja han participat al Programa Accelera el Creixement Barcelona, i estigues alerta per a la nova convocatòria.

Servei Psicològic i Emocional gratuït


De la mà de Fundación Salud y Persona i Fundació PIMEC, t’oferim aquest servei gratuït, prestat per professionals psicòlogues i psicòlegs.

Noves tendències d’aprenentatge per a les empreses: l’experiència de PIMEC Academy


PIMEC Formació i Videocation s’uneixen per crear PIMEC Academy, la plataforma de streaming amb tota la formació online pensada per a la petita i mitjana empresa.

Agent acreditat per ACCIÓ.

PIMEC és un agent de suport a la internacionalització acreditat en la categoria entitat d’assessorament. Aquest és el segell
que atorga la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, per identificar quins són els agents que tenen el perfil més adient per a oferir serveis i assessorament en internacionalització a les empreses catalanes.