Ciberseguretat

Eines i serveis en ciberseguretat. En un món digital, les pimes són objectiu constant d’amenaces cibernètiques.

La teva seguretat és la nostra principal prioritat, i amb el nostre suport integral, et proporcionem tranquil·litat i solucions efectives.

T’acompanyem a protegir la teva pime de les amenaces cibernètiques!

Contacte serveis tecnologia ciberseguretat
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

← Torna a la pàgina principal de Tecnologia i Digitalització


Telèfon de suport davant de ciberatacs

Servei gratuït per a socis i sòcies de PIMEC

Has patit un atac informàtic?

Si la teva empresa ha patit un atac informàtic (phishing, smishing, etc.), PIMEC t’ofereix aquest servei gratuït, exclusiu per a empreses sòcies de PIMEC i inclòs a la quota de soci, per donar-te suport davant d’atacs informàtics a les empreses i persones autònomes.

Què t’oferim?

 • Assistència telefònica 5×8: Els experts en ciberseguretat estan disponibles en horari d’oficina de dilluns a divendres per oferir assistència i assessorament en cas d’un ciberatac. Si truques fora d’aquest horari, contactarem amb l’empresa quan es reprengui el servei.
 • Equip multidisciplinari: Comptem amb un equip de professionals que inclou experts en seguretat informàtica, analistes d’intel·ligència d’amenaces, enginyers de xarxa i especialistes en recuperació de dades.
 • Resposta professional: Entenem la importància d’abordar professionalment els ciberatacs per minimitzar l’impacte i el temps d’inactivitat. L’equip de resposta està capacitat per actuar amb rapidesa i eficiència.
 • Assessorament personalitzat: Els experts avaluaran cada situació i proporcionaran solucions i recomanacions específiques per abordar el ciberatac i millorar la seguretat de l’empresa afectada.
 • Seguiment i prevenció: Després d’atendre l’incident de seguretat, et podrem assessorar per identificar i abordar les vulnerabilitats i millorar les pràctiques de seguretat de la informació.

Et guiarem davant d’aquest tipus de situacions facilitant-te les directrius per minimitzar  l’impacte i el temps d’inactivitat en el teu negoci.

Torna a l’índex

Taller de conscienciació en Ciberseguretat per a pimes

En el món dels ciberatacs la baula més feble són els usuaris; és per això que proposem un taller de capacitació per als treballadors de la vostra empresa, totalment orientat a les pimes i a les seves persones treballadores.

Protegiu la vostra empresa

La ciberseguretat és crucial en l’era digital, ja que les amenaces cibernètiques són cada vegada més sofisticades i freqüents, i afecten tothom, també les pimes. En el món dels ciberatacs la baula més feble són els usuaris; és per això que proposem un taller de capacitació per als treballadors de la vostra empresa, totalment orientat a les pimes i a les seves persones treballadores.

Amb la realització d’aquesta sessió potencialment s’aconseguirà:

 • Prevenció d’atacs cibernètics: la conscienciació sobre ciberseguretat ajuda a prevenir una varietat d’atacs a la xarxa, com phishing, ransomware, malware i atacs d’enginyeria social. Si els usuaris coneixen els senyals d’advertiment i les tàctiques emprades pels atacants, seran menys propensos a caure en els seus paranys.
 • Evitar pèrdues financeres: els atacs cibernètics poden ocasionar pèrdues financeres significatives per a les empreses. La conscienciació sobre ciberseguretat pot ajudar-les a evitar estafes online i a protegir-ne els comptes bancaris i targetes de crèdit.
 • Enfortiment de la cultura de seguretat: fomentar la conscienciació i la cultura en ciberseguretat entre les persones de l’organització. Això pot tenir un efecte positiu en el seu conjunt, en complicar als delinqüents cibernètics les seves activitats.

La conscienciació i l’educació són clau per a prevenir i disminuir les amenaces cibernètiques.

Què inclou?

 • Sessió d’1h 30’ per videoconferència en la qual es farà una sensibilització per als treballadors en ciberseguretat
 • Un cop finalitzada la sessió, es lliurarà un document de bones pràctiques personalitzat

Què significa això per a la vostra pime?

 • Conscienciar els usuaris, els ajudarà a prendre mesures proactives per a protegir-se en un món cada vegada més connectat digitalment.
 • Reduir la incidència dels atacs cibernètics a les vostres empreses.

Imma Navarra · inavarra@pimec.org · 93 496 45 00

CORTEX-CAT

La protecció per a les PIMES de Catalunya contra ciberatacs

Cada dia, les amenaces cibernètiques busquen explotar les nostres vulnerabilitats, posant en risc no només la informació i la nostra dinàmica diària, sinó també la reputació i el futur de les nostres empreses.

En aquesta línia hem creat, específicament per a les pimes catalanes, CORTEX-CAT.

No es tracta només d’un servei de protecció, sinó d’un compromís amb la seguretat i el futur de cada negoci. Combinant els coneixements locals amb la tecnologia global, aquesta solució ofereix una protecció contra les amenaces cibernètiques.

Què inclou?

El servei CORTEX-CAT és un servei de ciberseguretat MDR d’avantguarda que engloba:

 • Monitorització en Temps Real: Analistes especialitzats oferiran una supervisió contínua de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 18:00, assegurant-se que tot funcioni correctament.
 • Protecció Automatitzada EDR: Quan els professionals no estiguin en línia, les eines EDR (Endpoint Detection and Response) et protegiran de les amenaces.
 • Anàlisi d’Amenaces: Els experts no només protegiran, sinó que també identificaran patrons d’amenaces emergents per estar i anar sempre un pas per davant.
 • Resposta a Incidents: Si es detecta una amenaça, s’actuarà per aturar-la.
 • Informes Personalitzats: S’ofereixen informes detallats de l’activitat i recomanacions per millorar encara més.

Què significa això per a la vostra pime?

 • Tranquil·litat: Saber que es disposa d’un vigilant virtual les 24 h.
 • Protecció d’Avantguarda: Les millors eines del mercat treballant per a vosaltres, a qualsevol hora.
 • Reducció de Riscos: Minimitzar l’exposició a amenaces cibernètiques que podrien afectar el vostre negoci.
 • Estalvi: Evitar problemes significa estalviar diners. Amb aquest servei, reduïu costos associats a possibles atacs.
 • Reputació: Mostreu als vostres clients que us preneu seriosament la seva seguretat.
 • Preu: Reduït respecte al preu de mercat de la solució.

Un servei de PIMEC i l’empresa de ciberseguretat GRAIL CYBER TECH S.L

Imma Navarra · inavarra@pimec.org · 93 496 45 00

També et pot interessar

PIMEC Ciberriscos: Assegurança de ciberriscos et protegeix davant les conseqüències d’atacs cibernètics a l’empresa.

Torna a l’índex

Et recomanem

Agència de Ciberseguretat de Catalunya

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya és l’encarregada d’executar les polítiques públiques en matèria de Ciberseguretat i desenvolupar l’estratègia de Ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya. És l’organisme que governa la Ciberseguretat a Catalunya.

L’Agència de Ciberseguretat publica unes guies per ajudar els usuaris a recuperar els comptes hackejats a les xarxes socials

Avalua’t

El teu negoci està segur?

Et plantegem 12 qüestions que avaluaran les temàtiques
de ciberseguretat de què et volem sensibilitzar.

Microcursos

Píndoles didàctiques; en pots minuts descobriràs els bàsics per assegurar els teus dispositius mòbils de feina (clica sobre el títol per accedir a cada microcurs): 

Torna a l’índex