Ciberseguretat

Eines i serveis en ciberseguretat. En un món digital, les pimes són objectiu constant d’amenaces cibernètiques.

La teva seguretat és la nostra principal prioritat, i amb el nostre suport integral, et proporcionem tranquil·litat i solucions efectives.

T’acompanyem a protegir la teva pime de les amenaces cibernètiques!

Contacte serveis tecnologia ciberseguretat
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

← Torna a la pàgina principal de Tecnologia i Digitalització


Telèfon de suport davant de ciberatacs

Servei gratuït per a socis i sòcies de PIMEC

Has patit un atac informàtic?

Si la teva empresa ha patit un atac informàtic (phishing, smishing, etc.), PIMEC t’ofereix aquest servei gratuït, exclusiu per a empreses sòcies de PIMEC i inclòs a la quota de soci, per donar-te suport davant d’atacs informàtics a les empreses i persones autònomes.

Què t’oferim?

 • Assistència telefònica 5×8: Els experts en ciberseguretat estan disponibles en horari d’oficina de dilluns a divendres per oferir assistència i assessorament en cas d’un ciberatac. Si truques fora d’aquest horari, contactarem amb l’empresa quan es reprengui el servei.
 • Equip multidisciplinari: Comptem amb un equip de professionals que inclou experts en seguretat informàtica, analistes d’intel·ligència d’amenaces, enginyers de xarxa i especialistes en recuperació de dades.
 • Resposta professional: Entenem la importància d’abordar professionalment els ciberatacs per minimitzar l’impacte i el temps d’inactivitat. L’equip de resposta està capacitat per actuar amb rapidesa i eficiència.
 • Assessorament personalitzat: Els experts avaluaran cada situació i proporcionaran solucions i recomanacions específiques per abordar el ciberatac i millorar la seguretat de l’empresa afectada.
 • Seguiment i prevenció: Després d’atendre l’incident de seguretat, et podrem assessorar per identificar i abordar les vulnerabilitats i millorar les pràctiques de seguretat de la informació.

Et guiarem davant d’aquest tipus de situacions facilitant-te les directrius per minimitzar  l’impacte i el temps d’inactivitat en el teu negoci.

Torna a l’índex

Taller de conscienciació en Ciberseguretat per a pimes

En el món dels ciberatacs la baula més feble són els usuaris; és per això que proposem un taller de capacitació per als treballadors de la vostra empresa, totalment orientat a les pimes i a les seves persones treballadores.

Protegiu la vostra empresa

La ciberseguretat és crucial en l’era digital, ja que les amenaces cibernètiques són cada vegada més sofisticades i freqüents, i afecten tothom, també les pimes. En el món dels ciberatacs la baula més feble són els usuaris; és per això que proposem un taller de capacitació per als treballadors de la vostra empresa, totalment orientat a les pimes i a les seves persones treballadores.

Amb la realització d’aquesta sessió potencialment s’aconseguirà:

 • Prevenció d’atacs cibernètics: la conscienciació sobre ciberseguretat ajuda a prevenir una varietat d’atacs a la xarxa, com phishing, ransomware, malware i atacs d’enginyeria social. Si els usuaris coneixen els senyals d’advertiment i les tàctiques emprades pels atacants, seran menys propensos a caure en els seus paranys.
 • Evitar pèrdues financeres: els atacs cibernètics poden ocasionar pèrdues financeres significatives per a les empreses. La conscienciació sobre ciberseguretat pot ajudar-les a evitar estafes online i a protegir-ne els comptes bancaris i targetes de crèdit.
 • Enfortiment de la cultura de seguretat: fomentar la conscienciació i la cultura en ciberseguretat entre les persones de l’organització. Això pot tenir un efecte positiu en el seu conjunt, en complicar als delinqüents cibernètics les seves activitats.

La conscienciació i l’educació són clau per a prevenir i disminuir les amenaces cibernètiques.

Què inclou?

 • Sessió d’1h 30’ per videoconferència en la qual es farà una sensibilització per als treballadors en ciberseguretat
 • Un cop finalitzada la sessió, es lliurarà un document de bones pràctiques personalitzat

Què significa això per a la vostra pime?

 • Conscienciar els usuaris, els ajudarà a prendre mesures proactives per a protegir-se en un món cada vegada més connectat digitalment.
 • Reduir la incidència dels atacs cibernètics a les vostres empreses.

Imma Navarra · inavarra@pimec.org · 93 496 45 00

CORTEX-CAT

La protecció per a les PIMES de Catalunya contra ciberatacs

Cada dia, les amenaces cibernètiques busquen explotar les nostres vulnerabilitats, posant en risc no només la informació i la nostra dinàmica diària, sinó també la reputació i el futur de les nostres empreses.

En aquesta línia hem creat, específicament per a les pimes catalanes, CORTEX-CAT.

No es tracta només d’un servei de protecció, sinó d’un compromís amb la seguretat i el futur de cada negoci. Combinant els coneixements locals amb la tecnologia global, aquesta solució ofereix una protecció contra les amenaces cibernètiques.

Què inclou?

El servei CORTEX-CAT és un servei de ciberseguretat MDR d’avantguarda que engloba:

 • Monitorització en Temps Real: Analistes especialitzats oferiran una supervisió contínua de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 18:00, assegurant-se que tot funcioni correctament.
 • Protecció Automatitzada EDR: Quan els professionals no estiguin en línia, les eines EDR (Endpoint Detection and Response) et protegiran de les amenaces.
 • Anàlisi d’Amenaces: Els experts no només protegiran, sinó que també identificaran patrons d’amenaces emergents per estar i anar sempre un pas per davant.
 • Resposta a Incidents: Si es detecta una amenaça, s’actuarà per aturar-la.
 • Informes Personalitzats: S’ofereixen informes detallats de l’activitat i recomanacions per millorar encara més.

Què significa això per a la vostra pime?

 • Tranquil·litat: Saber que es disposa d’un vigilant virtual les 24 h.
 • Protecció d’Avantguarda: Les millors eines del mercat treballant per a vosaltres, a qualsevol hora.
 • Reducció de Riscos: Minimitzar l’exposició a amenaces cibernètiques que podrien afectar el vostre negoci.
 • Estalvi: Evitar problemes significa estalviar diners. Amb aquest servei, reduïu costos associats a possibles atacs.
 • Reputació: Mostreu als vostres clients que us preneu seriosament la seva seguretat.
 • Preu: Reduït respecte al preu de mercat de la solució.

Un servei de PIMEC i l’empresa de ciberseguretat GRAIL CYBER TECH S.L

Imma Navarra · inavarra@pimec.org · 93 496 45 00

També et pot interessar

PIMEC Ciberriscos: Assegurança de ciberriscos et protegeix davant les conseqüències d’atacs cibernètics a l’empresa.

Torna a l’índex

Agència de Ciberseguretat de Catalunya

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya és l’encarregada d’executar les polítiques públiques en matèria de Ciberseguretat i desenvolupar l’estratègia de Ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya. És l’organisme que governa la Ciberseguretat a Catalunya.

L’Agència de Ciberseguretat publica unes guies per ajudar els usuaris a recuperar els comptes hackejats a les xarxes socials

L’Agència presenta la campanya Negocibersegur adreçada al teixit empresarial, als nous emprenedors i emprenedores i les professionals de les TIC, per tal d’impulsar la transformació digital de totes les empreses de Catalunya i, així, permetre recuperar ràpidament l’activitat econòmica en un context com l’actual.

Detalls de la Campanya

La ciberseguretat en l’entorn empresarial s’ha convertit en un assumpte més crític que mai. Les empreses fan un ús intensiu de les tecnologies i xarxes IT com a element fonamental per possibilitar el teletreball. Consulta aquí el detall de la campanya

Guia de ciberseguretat

Consulta la Guia que des de l’Agència Catalana de Ciberseguretat han posat a la disposició. 

Avalua’t

El teu negoci està segur?

Et plantegem 12 qüestions que avaluaran les temàtiques
de ciberseguretat de què et volem sensibilitzar.

Microcursos

Píndoles didàctiques; en pots minuts descobriràs els bàsics per assegurar els teus dispositius mòbils de feina (clica sobre el títol per accedir a cada microcurs): 

Torna a l’índex