Institució

Com a organització empresarial més representativa de Catalunya, PIMEC representa i defensa els interessos i els valors de la pime i els autònoms davant de les administracions, la resta d’agents socials i la societat en general, i contribueix activament al seu creixement i a la seva competitivitat.

A més, PIMEC ofereix a les pimes tots els serveis i eines que ajudin a fer-les més fortes i competitives en un mercat global i sense fronteres.


Destaquem

Menú de l’àrea institucional


Bústia institucional

Escoltem i recollim les vostres inquietuds en polítiques públiques territorials o sectorials, normativa o regulació que afecta a les petites i mitjanes empreses. Ho traslladem als nostres equips institucionals per tal que defensin i vetllin pels vostres interessos en els espais de diàleg social i les taules de representació i negociació on som presents. Us informem dels avenços en la matèria, fent seguiment de les problemàtiques i les solucions proposades i adoptades. 

Comparteix amb nosaltres emplenant el següent formulari. Moltes gràcies. 

Bústia institucional

Maximum file size: 2MB

T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.


Galeria