{"Block":"User_link","isUserLoggedIn":false,"registre_url":"registre","resetpwd_url":"recuperar-clau","Plugin_version":"1.7"}

Institution

As the most representative business organisation in Catalonia, PIMEC represents and advocates the interests and values of SMEs and the self-employed among the administrations, the other social agents and society in general while actively contributing to their growth and competitiveness. Moreover, PIMEC provides SMEs with all the services and tools to help them be stronger and more competitive in a global market without borders.


Destaquem

Menú de l’àrea institucional


Bústia institucional

Escoltem i recollim les vostres inquietuds en polítiques públiques territorials o sectorials, normativa o regulació que afecta a les petites i mitjanes empreses. Ho traslladem als nostres equips institucionals per tal que defensin i vetllin pels vostres interessos en els espais de diàleg social i les taules de representació i negociació on som presents. Us informem dels avenços en la matèria, fent seguiment de les problemàtiques i les solucions proposades i adoptades. 

Comparteix amb nosaltres emplenant el següent formulari. Moltes gràcies. 

Bústia institucional

Maximum file size: 2MB

T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.


Galeria

No s’han trobat cap contingut amb els criteris seleccionats.