L’Observatori de la pime de Catalunya

L’Observatori de la pime de Catalunya és el departament d’estudis de la patronal. Les pimes i autònoms són coneixedors de les seves empreses però sovint no disposen d’informació a nivell agregat, sectorial, territorial o per dimensió empresarial. Per aquest motiu recollim dades dels principals organismes oficials i en generem de pròpies per tal d’aportar informació útil per a les pimes catalanes.

En definitiva, l’observatori posa a l’abast dels socis de PIMEC i també de la societat en general, dades econòmiques i documents que pretenen ser útils per al desenvolupament i la millora de la competitivitat de la pime catalana.

Contacte: Si tens alguna consulta o et vols posar en contacte amb nosaltres, emplena el formulari si us plau.

  • Moises Bonal · Director d’estudis i anàlisi econòmica. Secretari tècnic comissió de treball: Economia i Fiscalitat i Energia · mbonal@pimec.org
  • Carles Mas · Director àrea d’Economia i Empresa. Secretari tècnic comissió de treball: Digitalització i innovació. Sectorial: PIMEC Agroalimentària i PIMEC Metall · cmas@pimec.org
  • David Fortuny · Economista · dfortuny@pimec.org
Cercador
Data inici:
Data final:

Indicadors principals de la pime catalana

Per veure els gràfics en pantalla completa, clica el botó de les dues fletxes que trobaràs a sota, a la dreta de tot de la franja amb el text “Microsoft Power BI”. 

 

 

Contacte L’Observatori

Contacte L’Observatori

Tens alguna consulta o vols més informació sobre algun estudi o informe en concret? Posa’t en contacte amb nosaltres.

Ets soci/sòcia de PIMEC?
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.