El col·lectiu de joves empresaris de PIMEC ens hem organitzat per aprendre de i aprofitar les sinergies de PIMEC aportant la nostra energia i visió d’un futur en el qual serem protagonistes. Ens comprometem a ser l’altaveu de la realitat dels joves empresaris i a vehicular les inquietuds i propostes de tots nosaltres. 

Com a joves empresaris tenim un alt grau de responsabilitat i compromís amb la cultura de l’esforç i la feina ben feta. Volem crear ocupació de qualitat per assegurar la competitivitat de Catalunya en un món global. Demosatrarem a la societat que hi ha molts joves que estan aportant valor i creant ocupació.

Et preocupen temes com la formació o tenir poc temps? Finançar un nou negoci o el creixement de l’actual? Ser petit i jove i patir dificultats en la comercialització? La conciliació de la teva vida familiar i laboral? La sensació de falta d’experiència, la gestió de les persones?…

No ets l’únic ni estàs sol! A PIMEC Joves intentem entre tots aportar solucions. 

Uneix-t’hi!

QUI SOM

QUÈ T’OFERIM

ACTUALITAT

ACTES

Torna a l’inici


Qui som

Com a agent social més representatiu a Catalunya, a PIMEC ens proposem representar el col·lectiu de joves empresaris a través de PIMEC Joves.

Comptem amb el suport dels òrgans de govern i de direcció de PIMEC, i creiem que podem aprofitar molt les sinergies entre la vocació emprenedora dels empresaris més joves i l’experiència dels empresaris sèniors. L’intercanvi d’idees i impressions entre noves i ja consolidades generacions d’empresaris ha permès enfortir encara més la raó de ser de la nostra patronal i reinventar estratègies de negoci per ser més competitius. Això no obstant, tenim maneres de fer les coses diferents, tant de relacionar-nos com de gestionar les nostres empreses i, per tant, considerem vital tenir el nostre propi col·lectiu.

Amb presència territorial de PIMEC a tot Catalunya, comissions de treball actives a totes les seus i delegacions de la patronal, i un increment de socis any rere any, el nostre objectiu passa per defensar els interessos dels socis i fer veure a la societat i les institucions que tenim una generació de joves amb molt talent i predisposats a seguir contribuint al creixement del país a través de les seves empreses.

Durant els darrers anys hem pogut fer sentir la nostra veu, participant en nombrosos actes i esdeveniments amb personalitats del món econòmic, polític i cultural, hem fomentat el networking entre els nostres associats i hem contribuït activament en programes de suport al relleu generacional, en xerrades a les escoles, etc.

Els mil·lennistes, com ens anomenen ara, tenim molt a dir, molt a aprendre i, sobretot, molt a fer. Per tal de poder ser la veu d’aquesta generació d’emprenedors, empresaris i directius, a PIMEC Joves ens plantegem seguir creixent oferint cada dia millors serveis i una major qualitat dels nostres actes.

La unió fa la força i de ben segur que junts serem millors.

Josep Soto
President de PIMEC Joves

Torna a l’inici

Què t’oferim

Com et podem ajudar nosaltres?

Serveis gratuïts per als membres de PIMEC Joves:
 • Actes i networking: El networking i els actes són el màxim exponent del nostre col·lectiu i organitzem multitud de trobades, dinars, tasts, afterworks i altres jornades amb empresaris d’èxit, amb grups i responsables polítics o amb agents d’entorn. 
 • 2 Sessions anuals de networking multisectorial: Assistir a un taller formatiu i tenir més de quatre trobades comercials en un sol matí, et sembla impossible? Els nostres tallers networking estan dissenyats perquè puguis connectar amb els teus futurs clients i nous proveïdors. 
 • Sessions de contrast :Pots contrastar el teu model de negoci amb un comitè d’experts.
 • Sales de reunions: Pots utilitzar qualsevol de les sales de les nostres delegacions i seus a tot Catalunya.
 • Formació subvencionada i bonificable.
 • Newsletter informatiuButlletí electrònic mensual amb informació d’interès per a joves empresaris i emprenedors.
 • Descomptes en els serveis dels nostres partners (Sodexo, Solred, Vueling, etc.)
Altres serveis pensats per a tu als quals pots accedir en exclusiva per perànyer a PIMEC Joves:
 • I a més, tens l’opció d’ampliar el teu paquet amb aquests complements:
 • Per només 12€ mensuals accedeix al servei de subsidi exprés; cobertura econòmica de baixa laboral per malaltia o accident de 1.200€ durant 8 mesos.
 • Escull el paquet d’internacionalització per només 695€: Internacionalització: autodiagnosi exportadora o consultoria internacional
 • O bé, un dels següents protocols legals obligatoris per només 500€:
  • Protocol de desconnexió digital
  • Protocol  per prevenir i abordar l´assetjament sexual i per raó de sexe
  • Protocol assetjament laboral

Acords i col·laboracions: 

 • Espai de coworking ATICCO – PIMEC Joves a preu especial.
 • Aliança entre PIMEC Joves i el Grup de Joves Economistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya, per a la cerca de sinergies i la celebració d’actes conjuntament. 
 • Acord de col·laboració entre PIMEC Joves i el Grup d’Advocacia Jove del ICAB per a la cerca de sinergies i la celebració d’actes conjuntament. 
 • Acord de col·laboració entre PIMEC Joves i la Jove Cambra Internacional que se centra en activitats de formació per a joves empresaris i directius, i per expandir les xarxes de contactes i les possibilitats de networking dels membres de les dues entitats. 


Sessions de contrast

Contrasteu gratuïtament el vostre Model de Negoci amb un Comitè d’Experts

Com a socis de PIMEC Joves, teniu l’oportunitat de reunir-vos amb un comitè d’experts per contrastar el model de negoci de la vostra empresa i obtenir idees i consells per millorar-lo. 

Aquest comitè està format per dos experts amb llarga experiència en assessorament empresarial en matèria de creixement. 

La sessió tindrà una durada d’una hora, durant la qual haureu d’explicar amb més detall el vostre model de negoci i, amb les preguntes i comentaris que us facin, obtindreu les claus per millorar-lo i fer-lo créixer. 

Si voleu gaudir d’una sessió de contrast, ens ho heu de comunicar per correu electrònic a info@pimecjoves.org enviant un breu resum del vostre model de negoci o activitat i les dades bàsiques de l’empresa, com ara el sector d’activitat, mercat per al qual treballeu, nombre de treballadors, facturació, i tot allò que creieu rellevant perquè els experts puguin treballar-ho prèviament. Un cop hàgim rebut el correu electrònic, us proposarem una data per reunir-vos amb ells. 
  


Coworking ATICCO – PIMEC Joves

PIMEC Joves i Aticco han signat un conveni de col·laboració a través del qual es crea un espai de coworking destinat als joves empresaris i autònoms de la patronal i a les empreses associades a PIMEC.

L’espai, que neix sota la marca Aticco – PIMEC Joves, serveix per fomentar  l’emprenedoria i el networking entre els joves empresaris i ser un punt de trobada per als esdeveniments que organitzem.

Gràcies a aquest conveni, com a soci de PIMEC Joves et pots beneficiar de condicions especials a l’hora de contractar el teu espai de coworking en qualsevol dels edificis disponibles:

 • Urquinaona, (Ronda Sant Pere, 52)
 • Med (Passeig de Gracia Fària, 49)
 • l’Hospitalet (Rambla Marina, 456)

Més informació:
PIMEC Joves Empresaris
Sra. Annabel Cuatrecases
Telèfon: 93 496 45 00
Correu electrònic: info@pimecjoves.org

Torna a l’inici


Uneix-te a PIMEC Joves

Uneix-te a PIMEC Joves

T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

Torna a l’inici