{"Block":"User_link","isUserLoggedIn":false,"registre_url":"registre","resetpwd_url":"recuperar-clau","Plugin_version":"1.7"}
The Observatory

The Observatory

The PIMEC Observatory is the employer’s studies department. SMEs and freelancers know their companies but often do not have information at an aggregate, sectoral, territorial or business level level. For this reason, we collect data from the main official bodies and generate our own in order to provide useful information for Catalan SMEs.

In short, the observatory makes available to PIMEC members and also to society in general, economic data and documents that aim to be useful for the development and improvement of the competitiveness of Catalan SMEs.

Contacte: Si tens alguna consulta o et vols posar en contacte amb nosaltres, emplena el formulari si us plau.

  • Moises Bonal · Secretari tècnic comissió de treball: Economia i Fiscalitat i Energia · mbonal@pimec.org
  • Carles Mas · Director àrea d’Economia i Empresa. Secretari tècnic comissió de treball: Digitalització i innovació. Sectorial: PIMEC Agroalimentària i PIMEC Metall · cmas@pimec.org
  • David Fortuny · Economista · dfortuny@pimec.org
Cercador
Data inici:
Data final:

Indicadors principals de la pime catalana

Per veure els gràfics en pantalla completa, clica el botó de les dues fletxes que trobaràs a sota, a la dreta de tot de la franja amb el text “Microsoft Power BI”. 

 

 

Contacte L’Observatori

Contacte L’Observatori

Tens alguna consulta o vols més informació sobre algun estudi o informe en concret? Posa’t en contacte amb nosaltres.

Ets soci/sòcia de PIMEC?
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.