Sostenibilitat

Impulsem la gestió moderna i eficient de les empreses a través de la responsabilitat social corporativa i la responsabilitat mediambiental.

Des de PIMEC apostem i seguim la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030 de la Nacions Unides en el desenvolupament de la nostra activitat i serveis. Treballem especialment la responsabilitat social corporativa i la sostenibilitat des de la Fundació PIMEC, el cor de PIMEC, i l’àrea de Medi Ambient.

ECONOMIA CIRCULAR

OFICINA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA

MEDI AMBIENT
RESPONSABILITAT SOCIAL
SEGONA OPORTUNITAT

Novetat!

Calculadora de la Petjada de Carboni de PIMEC per a mipimes i persones autònomes

UNA EINA ÚNICA EN L’ÀMBIT EMPRESARIAL QUE ET PROPORCIONA UNA VISIÓ GLOBAL DE LA PETJADA DE CARBONI QUE GENERA L’ACTIVITAT DEL TEU NEGOCI

No et perdis

Autoconsum Fotovoltaic

Sabies que s’ha suprimit l’impost al sol que gravava l’autoconsum? Ara, l’autoconsum fotovoltaic per a les empreses està més a l’abast que mai! T’ajudem a fer-ho realitat.

Actualització normativa ambiental

Estàs informat/da de tota la normativa ambiental? Normes com la ISO 14001 o l’EMAS, o el nou impost dels plàstics. Informa’t!

Pla de resposabilitat social i implementació de l’agenda 2030 (ODS) per a microempreses i pimes

T’ajudem a impulsar, integrar i visualitzar la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) dins de la teva gestió empresarial. Consulta el nostre programa especialment dissenyat per a micro i pimes.

Programa d’Economia Circular

Des de PIMEC volem ajudar les empreses a incloure dins la seva estratègia de negoci els conceptes de l’Economia Circular. Apunta’t al nostre programa d’acompanyament.

Serveis gratuïts exclusius per a socis/sòcies

Assessorament mediambiental

Impulsem la gestió moderna i eficient de les empreses a través de la responsabilitat social corporativa i la responsabilitat mediambiental. Consulta’ns!

Emplena el formulari o contacta amb: Joan Barfull · jbarfull@pimec.org · Tel. 93 496 45 00

Oficina de Transició Energètica (OTE)

L’Oficina de Transició Energètica és el teu punt de referència per canalitzar i trobar solucions a les inquietuds i necessitats que puguis tenir com a empresa, com a associació, o com a polígon, entorn de l’energia.

Clica aquí per saber-ne més!

PIMECGNOSIS

Fes el test automàtic d’oportunitats cap a l’economia circular. Obtindràs un informe que t’ajudarà a obtenir el teu Full de Ruta per prioritzar quines accions pots dur a terme per millorar la sostenibilitat de l’empresa i avançar cap a una Economia Circular Intel·ligent.

Llegeix aquí per començar el test.

També et pot interessar

Serveis per a la Sostenibilitat
Contacte serveis sostenibilitat
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.