PIMEC Legaltech

Suport legal online

PIMEC Legaltech, el teu assistent professional online per a que puguis fer els teus contractes i documents legals.

Gràcies a l’acord entre PIMEC i la plataforma tecnològica legaltech MilContratos, posem al teu abast contractes i documents legals creats per advocats, per a que els puguis personalitzar, signar, i descarregar per al seu ús o enviament.

Com a soci de PIMEC, GAUDEIX DE DOS USOS L’ANY! 

Identifica´t com a empresa sòcia, busca el document que necessites i ajuda’t de la guia online per a emplenar-lo, o bé, si no el trobes i tens dubtes, truca’ns!

Més informació:

Gemma Soro

gsoro@pimec.org

Si estàs interessat/da amb el servei de PIMEC Legaltech i tens dubtes o necessites més informació, deixa’ns les dades i ens posarem en contacte amb tu.

Contacte serveis jurídic legaltech
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

1. Troba el teu document

Busca el document que necessites d’entre desenes de contractes i escrits legals. Pots ajudar-te responent online a unes senzilles preguntes o utilitzant el cercador intel·ligent. I si encara no el trobes, truca’ns i t’ajudarem!

2. Emplena el teu document

Un cop localitzat el document, a la web trobaràs la guia per emplenar el document o contracte pas a pas. Una vegada omplert podràs signar-lo digitalment i, si tens dubtes, demanar una consulta amb un advocat de PIMEC.

3. Signatura o descarrega’l a l’instant

El teu document quedarà llest per descarregar-lo en formats PDF i Word. Te l’enviarem per e-mail i el guardarem en el teu compte perquè puguis sol·licitar signatures o reutilitzar documents com a plantilles.

Com a empresa sòcia de PIMEC, disposes de condicions especials a través de PIMEClegaltech.org.

  • Accés a dos usos anuals, inclosos a la quota de soci, per a qualsevol mena d’escrit i/o document jurídic.
  • Un 15% de descompte sobre els preus estàndards tant dels documents individuals, com dels paquets disponibles.
  • Estigues alerta a les ofertes especials. Durant l’any t’avisarem de l’accés temporal gratuït a determinats paquets o documents i escrits jurídics, segons novetats normatives o de mercat.

Estalvia temps i despeses automatitzant les tasques legals més repetitives, amb el suport del servei professional jurídic de PIMEC. Arriba la revolució digital en l’àmbit legal!

Suma’t a la transformació digital amb PIMEC i PIMEC Legaltech.

Amb el suport de: