Segona oportunitat

Des de Fundació PIMEC oferim serveis gratuïts per a persones, pimes i micropimes amb dificultats a través dels programes:

Ets una persona autònoma o tens una empresa amb dificultats?

Els deutes no et permeten tenir una segona oportunitat i començar de nou? 

Et cal acompanyament per a reemprendre de nou? O ajuda en la recerca de feina?

Una segona oportunitat és possible!

Si estàs interessat/da amb la Segona Oportunitat, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Fundació PIMEC Contacte
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

← Torna a la pàgina principal de Sostenibilitat


Programa Emppersona

La Fundació PIMEC crea el programa emppersona “una segona oportunitat és possible”, a conseqüència de la crisi del 2009, ha continuat amb la crisi de la COVID19, i fins ara. Treballem per a les persones i per a les micros i pimes en dificultats, les quals ens transmeten les seves pors, ansietats, malestar i dificultats econòmiques.

 • T’ajudem a utilitzar nous instruments i potenciar nous valors.
 • Et facilitem eines que t’ajudin a tirar endavant.
 • Professionals experts/es en gestió empresarial i suport a la persona. T’acompanyem oferint orientació, assessorament i coneixement.

Serveis:

 • Acollida i pla de treball. Valoració, diagnòstic i pla d’acció de cada cas individualitzat.
 • Suport psicoemocional. Ajudem a recuperar l’equilibri personal, superant els dubtes i les pors derivades de la situació emocional i d’estrès.
 • Execució del pla. Píndoles formatives, assessorament empresarial i networking professional.
 • Orientació i acompanyament en l’aplicació del mecanisme de la llei de la Segona Oportunitat. Estudi de viabilitat, possibilitats d’accedir a la Llei de segona oportunitat i acompanyament.
 • Seguiment postprograma. Revisió periòdica i propostes de millora per mitjà de la mentoria empresarial.
Servei de Suport Psicològic i Emocional-Fundació PIMEC. Servei telefònic de suport psicològic i emocional, gratuït i confidencial, destinat a persones autònomes i empresàries i atès per professionals de la salut. Truca i ajudat!
Entrevistem a Miquel Àngel Salazar, advocat, economista i director d’un despatx professional que col·labora amb el programa #emppersona de la Fundació PIMEC.
Entrevistem a Joan Margarit, analista en màrqueting i comunicació; Autònom i col·laborador amb el programa emppersona de la Fundació PIMEC.

Contacta’ns!

Entitat col·laboradora:

Torna a l’índex


Programa Incorpora

A qui va dirigit?

A empreses catalanes sensibilitzades amb la integració laboral de persones que es troben amb especials dificultats per accedir al mercat laboral.

Quins són els objectius del programa?

La Fundació PIMEC forma part del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” i treballa en dues línies diferents:

 • d’una banda, apropa les empreses a les entitats socials que porten a terme el Programa Incorpora, oferint un servei d’intermediació laboral com a eina d’RSE i, per tant, aportant un valor a l’empresa.
 • De l’altra, facilita la incorporació de persones en risc d’exclusió social al món laboral, concretament de persones que han sigut empresàries o bé autònomes i actualment estan en procés de cerca de feina per compte aliè, a través del Programa emppersona-Incorpora.

En què consisteix el programa?

 • Incorpora és un programa d’intermediació laboral de l’Obra Social “la Caixa” que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima, per tal que l’èxit de la integració laboral estigui assegurat.
 • Oferir un servei integral gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot l’assessorament que l’empresa necessita, i també un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina, fent un seguiment d’aquest procés.
 • Organitzar col·loquis de sensibilització en diferents punts de Catalunya, en què donem a conèixer els beneficis de l’RSE com, per exemple, la contractació de persones que es troben en situació de reinserció laboral.
 • Ajudar, formar i acompanyar en el procés de recerca de feina de les persones del programa, creant un itinerari específic i fent-ne un seguiment, fins que aquestes s’insereixen al mercat laboral.

Envia’ns les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu!

Torna a l’índex