Oficina de Transició Energètica

L’Oficina de Transició Energètica és el teu punt de referència per canalitzar i trobar solucions a les inquietuds i necessitats que puguis tenir com a empresa, com a associació, o com a polígon, entorn de l’energia.

Descobreix en aquesta pàgina tots els recursos i serveis que t’oferim des de l’OTE, i emplena el formulari següent per fer-nos arribar les teves consultes, o les sol·licituds de serveis, o més informació respecte d’aquests.

Contacte serveis sostenibilitat
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

← Torna a la pàgina principal de Sostenibilitat


Recursos i serveis

Assessorament energèticProjectes d’autoconsum fotovoltaicEficiència energèticaExclusiu per a socisAltres energies renovables
Estratègia de contractació i/o negociació de contractes d’electricitat i gas
Reclamacions de factura
Projecte tècnic
Subvencions vigents/finançament
Mètodes de control de consum (sistemes de monitoratge)
Auditories energètiques ISO 50001
Anàlisi de la factura (gratuït per als socis)
Proposta d’optimització de potència (gratuït per als socis)
Estudi de fotovoltaica per a l’autoconsum (gratuït per als socis)
Biomassa

Núria Vintró · nvintro@pimecgnosis.org · 93 496 45 00

Per saber-ne Més

L’eficiència energètica ha adquirit una rellevància significativa ja que actualment tenim:

Tens dubtes? Contacta amb Núria Vintró · nvintro@pimecgnosis.org