Dinamització Polígons

Des de PIMEC Polígons donem suport directe a diferents associacions d’empresaris i propietaris de polígons industrials i sensibilitzem el teixit empresarial sobre els avantatges de l’associacionisme.

Ajudem les empreses del teu polígon a desenvolupar la seva activitat en un entorn molt més competitiu. Des de PIMEC Polígons donem suport directe a diferents associacions d’empresaris i propietaris de polígons industrials i sensibilitzem el teixit empresarial sobre els avantatges de l’associacionisme.

Som un interlocutor vàlid que representa i defensa els teus interessos reals davant les administracions. Ja ho fem amb polígons de Santpedor, Sant Fruitós de Bages, Manresa, Súria, Sant Boi de Llobregat, Molins de Rei, Sant Llorenç d’Hortons, Granollers, les Franqueses del Vallès o Castellví de Rosanes.

PIMEC és agent acreditat per CEPE (Coordinadora Española de Polígonos Industriales) per atorgar l’acreditació Polígon Empresarial de Qualitat. 

Marcela Véliz · mveliz@pimec.org

Contacte serveis estratègia dinamització polígons
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

Torna a la pàgina principal de Competitivitat i Estratègia