Presència a internet

El teu negoci a internet. La presència del teu negoci a internet és imprescindible per connectar amb els teus clients.

A PIMEC t´ajudem a treballar la millor estratègia digital per al teu negoci. Explica’ns les teves inquietuds i ens posarem en contacte amb tu.

Avui en dia, la presència del teu negoci a internet és imprescindible. Les opcions s’han multiplicat i cal estudiar quina és l’estratègia més adient per a la teva empresa:

 • Com has de treballar la teva marca digital?
 • Necessites obrir una pàgina web o un e-commerce?
 • Treballar les comunicacions a les xarxes socials?
 • Posicionar la teva web?


A PIMEC creiem en el màrqueting digital per impulsar el teu negoci!

Clica a cada servei per veure’n el detall:

Contacte serveis tecnologia presència internet
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

Disposar de l’estratègia adequada és imprescindible per millorar la teva imatge de marca i potenciar els beneficis del teu negoci a internet. Per això, posem a la teva disposició un especialista en màrqueting digital que desenvoluparà un pla estratègic a mida per a la teva empresa. Les sessions es realitzaran in-company amb el consultor digital.

A partir d’una auditoria inicial, es desenvoluparà una estratègia a mida per a cada empresa/línia-unitat de negoci, a nivell digital, per tal de determinar les accions concretes a desenvolupar posteriorment.

 • Definició del negoci: anàlisi DAFO, valor afegit, anàlisi del producte/servei, anàlisi del públic objectiu…
 • Definició dels objectius: on soc ara?, què vull aconseguir?
 • Anàlisi de factors externs: competència i mercats potencials
 • Pla estratègic i d’acció: canals de promoció de cada línia de negoci i accions a desenvolupar (pàgina web/blog, SEO/SEM, xarxes socials, e-mail màrqueting…)
 • Analítica digital: estratègia de monitoratge, seguiment de resultats.

← Torna a la pàgina principal de Tecnologia i Digitalització


Web i E-commerce

Explica qui ets de forma creativa amb les nostres web corporatives. T’oferim 3 opcions adaptades a les teves necessitats; per començar a tenir presencia a Internet amb la nostra web més econòmica, el Webpime, per a projectes més personalitzats amb “Cap empresa sense web” o per solucions desenvolupades totalment a mida.

Eva Martos · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Torna a l’índex

Xarxes socials

T’assessorem perquè puguis escollir les xarxes més adients i t’ajudem a crear i gestionar els teus perfils.

També et podem oferir una auditoria digital de l’empresa, que permetrà obtenir una anàlisi global de la teva situació actual a internet en diferents punts (web, xarxes socials, Google Business, Maps, SEO), o més concreta de xarxes socials, on es definiran els objectius i el públic, i es crearà la campanya (xarxa social més adequada, periodicitat de publicacions, tipus de missatge, disseny…).

Eva Martos · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Torna a l’índex

Mail Màrqueting

Una eina perfecta per fidelitzar els teus clients i mantenir-los al dia de totes les teves novetats.

Els/les nostres especialistes t’ajudaran a definir els objectius per als enviaments massius de correus, així com el públic, redacció, disseny, i avaluació de la campanya.

Eva Martos · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Torna a l’índex

SEO

El posicionament SEO consisteix en l’anàlisi i millora de totes les variables importants per tal d’aparèixer a les primeres posicions dels cercadors; caducitat de domini, keywords (paraules clau), responsive design (adaptat a mòbil i diferents dispositius), temps de càrrega de web, densitat de paraules clau, linkbuilding, o generació de continguts.

Eva Martos · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Torna a l’índex

SEM

Un cop fet un anàlisi previ i definida l’estratègia i objectius, dissenyem i gestionem les teves campanyes d’anuncis a internet per arribar al teu públic objectiu.     

Eva Martos · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Torna a l’índex

Analítica web

Igual d’important que tenir una estratègia prèvia, ho és analitzar els resultats de les campanyes realitzades, tant a xarxes socials, enviaments de correus, o visites i sessions a la nostra pàgina web. Això ens permetrà valorar què cal canviar o millorar.

Eva Martos · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Torna a l’índex

Dominis i hosting

Registra el teu domini i protegeix la teva web amb el certificat SSL.

Com a pimes i autònoms és important disposar d’un domini propi per poder tenir el teu espai a internet de forma personalitzada. El domini és la teva indentitat. Registrar-lo és el primer pas per poder publicar una pàgina web, disposar de correus electrònics associats i, el que és més important, amb un domini propi inspiraràs confiança als teus clients.

Nosaltres cerquem la disponibilitat del teu domini, el registrem a nom de l’empresa, gestionem les DNS i en fem el manteniment tècnic

Quins serveis pots activar al teu domini?

 • Adreces de correu electrònic. 
 • Filtres antispam i antivirus
 • Hosting web a Linux o Windows
 • Bases de dades MySQL, MS SQL
 • FTP
 • Backup de correu electrònic
 • Activació SSL
 • Arxivat de correu
 • Escriptoris al núvol
 • Relay correu electrònic

Imma Navarra · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Torna a l’índex

Auditoria digital

Disposar de l’estratègia adequada és imprescindible per millorar la teva imatge de marca i potenciar els beneficis del teu negoci a internet. Per això, posem a la teva disposició un especialista en màrqueting digital que amb una auditoria digital desenvoluparà un pla estratègic a mida per a la teva empresa. Les sessions es realitzaran per videotrucada amb el consultor digital.

A partir d’una auditoria inicial, es desenvoluparà una estratègia a mida per a cada empresa/línia-unitat de negoci, en l’àmbit digital, per tal de determinar les accions concretes a desenvolupar posteriorment.

 • Anàlisi del negoci: canals digitals que es treballen actualment, producte o servei a promocionar, quin és el públic objectiu.
 • Paraules clau: revisió de paraules clau i tendències de cerca al mercat
 • Definició dels objectius: on soc ara?, què vull aconseguir?
 • Anàlisi de factors externs: competència i mercats potencials
 • Pla estratègic i d’acció: canals de promoció de cada línia de negoci i accions a desenvolupar (pàgina web/blog, SEO/SEM, xarxes socials, e-mail màrqueting…)
 • Analítica digital: estratègia de monitoratge, seguiment de resultats.

També es poden realitzar auditories de temes concrets com:

 • Revisió de la pàgina web o ecommerce, si vols saber punts de millora
 • Anàlisi del posicionament SEO actual
 • Revisió de campanyes SEM
 • Anàlisi de XXSS

Explica’ns què necessites i ens adaptem.

Eva Martos · tecnologia@pimec.org · 93 496 45 00

Torna a l’índex