Xarxa internacional

PIMEC posa al teu abast una xarxa de professionals en comerç internacional arreu del món. La nostra xarxa cobreix països de cada continent i permet desenvolupar projectes en mercats i sectors específics.

Gràcies a l’experiència i als recursos brindats per la nostra xarxa, podem oferir-te suport especialitzat i donar resposta a les necessitats actuals de la teva empresa amb un fort compromís de treball.

Confia amb nosaltres i amb els nostres col·laboradors si necessites accedir a nous mercats internacionals, et proporcionarem les claus per a assolir un procés d’internacionalització eficient i exitós!

Clica a cada servei per veure’n el detall:

Contacte serveis internacional xarxa internacional
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

← Torna a la pàgina principal d’Internacionalització


Country Manager en Destí

Necessites que un expert et doni un cop de mà per introduir-te o consolidar-te en un mercat exterior concret? Els professionals de la xarxa internacional de PIMEC poden treballar com a membres de la teva empresa seguint la teva estratègia d’internacionalització.

En funció de la situació en la que et trobis, PIMEC t’ofereix supervisar les operacions que hagis de realitzar en el país definit, però també redissenyar la teva política de promoció internacional, o expansionar el teu model de negoci a través de nous canals de distribució, entre d’altres opcions.

En definitiva, et proposem l’opció de ser el contacte o representant permanent amb els clients, proveïdors o socis de la regió que requereixis. T’ajudarem a fer créixer els teus negocis internacionals mitjançant un equip especialitzat i experimentat que vetllarà per la teva empresa.

Marc Collado · mcollado@pimec.org · 93 496 45 00 Emplena i envia el formulari per demanar informació

Recerca de Distribuidors i Agents Internacionals

T’estàs plantejant accedir a un nou mercat internacional a través d’un canal de venda indirecta? A banda d’analitzar els factors interns i externs puguin impactar o generar alguna influència sobre el teu model de negoci, hauràs d’avaluar profundament quin serà el perfil ideal dels teus socis estratègics internacionals: un distribuïdor o un agent comercial.

  • Un distribuïdor és un intermediari que assumirà la propietat del teu producte, i a la vegada, es farà responsable de promocionar-lo per vendre’l a la seva xarxa de clients. El distribuïdor comprarà el producte de la teva empresa i li afegirà un marge comercial, considerant el preu de venda adequat al públic del seu territori.
  • Un agent comercial és un intermediari independent en un territori concret que disposa de reputació i confiança en el mercat. L’agent no té una relació laboral amb l’empresa, és a dir que no està assalariat, però cobra una comissió per les vendes realitzades. En aquest sentit, l’empresa és la que factura als clients.

És fonamental tenir present que no existeix una fórmula exacta que indiqui quin col·laborador escollir. Tot i això, sí es poden considerar les particularitats que els diferencien. Gràcies a la xarxa internacional de PIMEC, podem assessorar-te en determinar la figura més recomanable i a cercar i identificar els perfils que més s’adaptin a les teves necessitats.

Marc Collado · mcollado@pimec.org · 93 496 45 00 Emplena i envia el formulari per demanar informació

Recerca de Proveïdors i Socis Internacionals

Estàs considerant diversificar la teva cartera de proveïdors internacionals? Identificar importadors confiables no sempre és una tasca senzilla, s’han de tenir en compte aspectes essencials per minimitzar els costos de l’operació i aconseguir bons resultats.

O potser necessites establir nous vincles comercials amb socis estrangers? Des d’institucions locals, fins a associacions empresarials, o centres de recerca, aquesta activitat també pot resultar complexa i requerir el suport d’un professional.

En els dos casos anteriors, la xarxa internacional de PIMEC pot resoldre els obstacles o impediments amb els que et trobis. Facilitarem el procés d’internacionalització de la teva empresa creant sinergies empresarials més enllà de les fronteres.

Marc Collado · mcollado@pimec.org · 93 496 45 00 Emplena i envia el formulari per demanar informació

Agendes Comercials Internacionals

T’agradaria disposar d’una agenda comercial en un mercat exterior per reunir-te amb clients potencials i augmentar les vendes de la teva empresa? En aquest cas, necessites coordinar de forma eficient una agenda de contactes internacionals.

Organitzar entrevistes individuals, en format virtual o presencial, amb agents econòmics estrangers pot ser un dels mètodes més eficients d’introduir-se en un país i aconseguir els objectius proposats per la teva empresa a curt, mig o llarg termini.

En aquesta línia, la xarxa internacional de PIMEC posa al teu abast un conjunt de professionals especialitzats en comerç exterior per a obtenir agendes comercials i de reunions en aquells mercats definits per la teva estratègia d’internacionalització.

Marc Collado · mcollado@pimec.org · 93 496 45 00 Emplena i envia el formulari per demanar informació