Ajuts i subvencions per a la internacionalització

Sabies que, com a MIPIME, tens l’oportunitat de sol·licitar ajuts i subvencions per promocionar el teu procés d’internacionalització? Des del Departament Internacional de PIMEC, som conscients que aquest tipus de tramitacions pot arribar a ser feixuga, ja que sol requerir temps i recursos.

Per aquesta raó, posem a la teva disposició un equip especialitzat en la tramitació de sol·licituds i justificacions de convocatòries públiques. El servei inclou les gestions necessàries per presentar la documentació a l’organisme pertinent, així com la seva justificació. No deixis perdre aquesta oportunitat, contacta amb nosaltres i aprofita-la!

Clica a cada servei per veure’n el detall:


Contacte serveis internacional ajuts
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

Torna a la pàgina principal d’Internacionalització


Cupons ACCIÓ d’Iniciació a l’exportació

Els Cupons ACCIÓ Iniciació a l’Exportació estan dirigits a empreses amb zero o poca experiència exportadora, però amb motivació d’obrir-se a l’exterior. Es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen exhaurir-se en poc temps. Es tracta d’un ajut del 100% i es pot bescanviar per un dels següents serveis d’assessorament:

  • Cupó al Desenvolupament d’un Pla de Promoció Internacional: Un professional en comerç internacional dissenyarà un pla estratègic on s’analitzarà la teva empresa, se seleccionarà el millor producte o servei per vendre a l’exterior, es prioritzaran els països objectius i es proposaran els canals de distribució més adequats. Ajut màxim de 2.500 euros.
  • Cupó a la Subcontractació d’un Export Manager: Rep el suport d’un professional en comerç internacional per augmentar les teves vendes a l’estranger. S’elaborarà un llistat de clients potencials internacionals i es presentarà el teu producte o servei als països objectius amb la finalitat d’establir nous acords comercials. Ajut màxim de 8.000 euros.

Des del Departament Internacional de PIMEC estem acreditats per ACCIÓ i comptem amb una sòlida experiència per a executar aquest tipus de projectes. A més a més, et podem oferir suport en la tramitació de l’ajut. Deixaràs escapar aquest recurs? Contacta amb nosaltres per conèixer en detall el funcionament dels cupons.

Cupons ACCIÓ international eTrade

Els Cupons ACCIÓ International eTrade són l’empenta que la teva empresa necessita per augmentar les vendes a través dels canals digitals des d’una perspectiva internacional. És un ajut del 100% bescanviable per un servei d’assessorament.

Un professional en negoci digital internacional t’ajudarà a analitzar la presència digital del teu model de negoci, a definir una estratègia d’internacionalització, i a elaborar un pla d’acció per abordar mercats exteriors seleccionant els canals més adequats.

Es tracta d’un ajut màxim de 6.000 euros. Es concedeix per ordre cronològic de sol·licitud i sol exhaurir-se en poc temps. Des del Departament Internacional de PIMEC et podem gestionar la tramitació. Posa’t en contacte amb nosaltres i informar-te’n.

Marc Collado · mcollado@pimec.org · 93 496 45 00 Emplena i envia el formulari per demanar informació

Activitats de promoció internacional

La línia d’ajuts d’Activitats de Promoció Internacional d’ACCIÓ està enfocada en incentivar actuacions en l’àmbit digital i físic amb el propòsit d’augmentar les vendes de les empreses a l’exterior.

Consisteix en d’una subvenció de fins a 15.000 euros i els requisits essencials per poder sol·licitar-la son: ser una empresa catalana amb experiència exportadora, que tingui una facturació mínima de 250.000 euros l’any anterior a la sol·licitud.

T’agradaria impulsar la presència digital internacional de la teva empresa? O participar en fires, congressos o exposicions internacionals de manera subvencionada? Contacta amb nosaltres per descobrir-ne més detalls.

Altres ajuts i subvencions disponibles

PIMEC és una patronal compromesa a simplificar el procés de tramitació d’ajuts i subvencions. Des del Departament Internacional, prenem el pes de la burocràcia i ajudem als nostres associats a aconseguir vies de finançament per fer créixer el  negoci a nivell internacional.

Entre d’altres, oferim suport per a sol·licitar el programa de Multilocalització: Noves Filials a l’Estranger d’ACCIÓ. Assegura’t de no perdre cap oportunitat i contacta’ns si necessites ajuda per a gestionar una tramitació específica. Amb nosaltres, navegar per aquest món et serà més fàcil!

Agent acreditat per ACCIÓ.

PIMEC és un agent de suport a la internacionalització acreditat en la categoria entitat d’assessorament. Aquest és el segell
que atorga la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, per identificar quins són els agents que tenen el perfil més adient per a oferir serveis i assessorament en internacionalització a les empreses catalanes.