Programes d’acompanyament a la internacionalització

No has exportat mai, o has tingut alguna venda internacional esporàdica, i estàs pensant a començar a exportar de manera regular? O bé busques ajuda per augmentar les vendes i/o ampliar el nombre de mercats en els quals estàs treballant? Potser necessites suport en un territori concret per implantar-t’hi definitivament?

Els programes d’acompanyament internacional de PIMEC et poden ajudar a obrir la teva PIME o MIPIME als mercats exteriors. Iniciat en l’exportació, referma i amplia la teva presència a nous mercats, o consolida’t a través d’una oficina de representació, una sucursal o una filial. Fes un pas més, prepara’t i llença’t al món!

Clica a cada servei per veure’n el detall:

Contacte serveis internacional acompanyament
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

← Torna a la pàgina principal d’Internacionalització


Pla Estratègic Internacional

En un món cada cop més interconnectat, la visió i la planificació són essencials. Amb el nostre servei d’elaboració de plans estratègics internacionals, t’oferim una brúixola per navegar pels diferents mercats.

Tant si estàs explorant noves oportunitats, com si vols ampliar la teva presència internacional, disposar d’un pla estratègic et pot ajudar a obtenir i visió clara i una direcció definida per al futur de la teva empresa.

No creiem en solucions genèriques. Cada empresa és única, i el teu pla estratègic ho serà també. Posa’t en contacte amb nosaltres per començar el teu viatge cap a l’èxit internacional.

Programa Exporta

Benvingut al Programa Exporta de PIMEC, el teu aliat per ampliar el negoci a nivell internacional. Es tracta d’un projecte de sis mesos de durada, on oferim una ruta clara i personalitzada que connectarà el teu negoci amb les oportunitats internacionals.

La primera fase implica una anàlisi interna de la teva empresa. A la segona, crearem una base de dades de clients potencials en els mercats prioritzats. En l’última, iniciarem els contactes, realitzarem seguiment i oferirem suport en les negociacions.

Amb aquest enfocament estructurat en tres fases, et guiarem de manera integral des de l’anàlisi inicial fins a la concreció de vendes. Gràcies al Programa Exporta, aconseguiràs una presència global amb eficàcia de la mà dels nostres experts.

Programa de Fires Internacionals

Desplega les teves ales i conquereix nous mercats amb el nostre Programa de Fires Internacionals. Connecta amb clients globals, amplia la teva xarxa i destaca als esdeveniments més rellevants del sector amb el nostre suport.

Inicialment, ens dedicarem a aprofundir en la teva empresa i a identificar clients potencials que assisteixin a la fira per coordinar una agenda efectiva. Després de l’esdeveniment, ens assegurem que cada contacte es converteixi en una oportunitat.

El Programa de Fires Internacionals també ofereix assistència in-situ als esdeveniments. Fes que cada fira sigui un camí cap a l’èxit del teu negoci. Agilitat, eficàcia i oportunitats reals, tot a la teva disposició.

Suport a l’Exportació

Amb el servei de Suport a l’Exportació, obrim les portes cap a nous horitzons per al teu negoci. És més que un suport, és una col·laboració dinàmica amb els nostres professionals que treballaran per fer realitat els teus objectius internacionals.

El suport que t’oferirem abraçarà la versatilitat i s’adaptarà a les necessitats canviants del projecte. Tindràs a la teva disposició un suport continu durant tot el teu procés d’exportació.

És una oportunitat de creixement, formació i expansió, amb resultats tangibles que duraran més enllà de la teva primera incursió als mercats globals. Deixaràs perdre l’oportunitat de beneficiar-te de l’expertesa dels nostres export managers?