Serveis de formació

Prepara a les persones treballadores per als reptes actuals i de futur. T’oferim diferents possibilitats:

La millora de les competències dels treballadors i treballadores incideix directament sobre la productivitat i competitivitat de la teva empresa.

Contacte serveis talent formació empreses
T’informem que el Responsable del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257, tractarà les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te al Responsable del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

← Torna a la pàgina principal de Gestió del talent i formació


Formació in Company

Des de PIMEC Formació et proporcionem la formació In Company més adequada per a la teva empresa en funció de les teves necessitats i objectius. Una formació a mida, quant a durada i contingut, i impartida exclusivament per al teu equip. 

Més de 20 anys d’experiència en formació per a pimes i la confiança de més de 400 empreses ens avalen. El nostre equip de consultors aportarà solucions a totes les àrees de coneixement i gestionarà les vies de finançament de bonificacions.

Dissenyem el teu Pla de Formació

 • Diagnosi: Anàlisi del context i la situació de l’empresa, i detecció de necessitats.
 • Disseny: Definició de necessitats, metodologia, objectius generals i específics, i recerca de finançament.
 • Execució: Pla de comunicació intern, impartició de la formació, avaluació de l’aprenentatge i tramitació de les bonificacions.
 • Avaluació: Seguiment individualitzat, anàlisi de l’impacte de l’acció i informe de tancament.

Raul Sasot · rsasot@pimec.org · Tel. 93 496 45 00

Algunes empreses que han confiat en la nostra formació:


Torna a l’índex

Aula Virtual de Formació

Característiques del servei:

A través del nostre Campus Virtual >> 

 • Podem definir de forma personalitzada qualsevol tipus de formació per a vosaltres. Podeu incorporar a la plataforma qualsevol formació interna de la vostra empresa o la que pugueu fer amb altres proveïdors.
 • Apliquem una metodologia que combina l’aprenentatge teòric, la realització de pràctiques i exercicis, i la realització de videoconferències amb els tutors.
 • Tot el procés d’aprenentatge es realitza amb l’acompanyament d’un tutor especialitzat. Gaudireu d’un accés exclusiu per realitzar el seguiment dels alumnes i l’emissió de tots els informes de connexions, videoconferències i altres.
 • El campus compleix amb tots els requisits legals necessaris per a la correcta aplicació de les bonificacions per a formació.

I a més a més:

 • Personalitzem el campus de formació amb la vostra imatge, creant un entorn corporatiu per a la vostra formació.
 • Disposeu d’un servei d’assessorament tècnic a alumnes i tutors externs.

Esther Delpueyo · edelpueyo@pimec.org · 93 496 45 00

Programes superiors

Especialitza’t en els àmbits professionals més demandats del moment. Els Programes Superiors estan impartits per grans experts en la matèria, i et permetrà adquirir tots els coneixements i eines més actuals per a convertir-te en un professional altament qualificat.

T’ajudem a fer un salt endavant a la teva carrera professional!


Curs Superior de control de gestió: Controller

PIMEC juntament amb Global Chartered Controller Institute – GCCI  UdL (Universitat de Lleida)  hem dissenyat aquest programa únic i d’excel·lència a Catalunya per a abordar el nou rol del Control de Gestió en les organitzacions del Segle XXI, un dels perfils professionals més demandats actualment.

Preparació a la Certificació Internacional CCA, la Certificació de referència per acreditar als Controllers professionals.


Programa Superior de Compres per a Pimes

La funció de compres és, cada vegada més, una àrea crítica per a la competitivitat i rendibilitat de totes les empreses. Des de PIMEC juntament amb AERCE (Associació Espanyola de Professionals de Compres, Contractació i Aprovisionaments), referent en l’àmbit de compres a nivell estatal, hem preparat aquest Programa Superior de Compres per a Pimes per poder tenir un major rendiment i estar preparats davant el canvi. Aquest Programa t’ofereix la possibilitat d’adquirir les competències, habilitats i coneixements de la funció de compres, enfocada específicament a empreses pimes i a autònoms.

Yolanda Pérez · yperez@pimec.org · 93 496 45 00

Certificacions oficials

Ara ja pots obtenir les Certificacions Oficials d’Anglès i Microsoft! Des de PIMEC Formació et preparem per als exàmens oficials de Cambridge i Microsoft, per a obtenir la teva Certificació Oficial amb els millors resultats. 


Certificat de Cambridge

L’anglès es caracteritza per ser la llengua més utilitzada internacionalment i és clau tenir un bon nivell per tenir un millor currículum. Estudia amb nosaltres aquest idioma i prepara’t per aconseguir el Certificat Oficial de Cambridge segons el nivell que vulguis preparar-te.

Nivells dels que disposem:

 • Certificats de Llengua Anglesa YLE (Young Learners English Test), Anglès A.1 del MCER.
 • Certificats de Llengua Anglesa KET (Key English Test) i KET FS, Anglès A.2 del MCER.
 • Certificats de Llengua Anglesa PET (Preliminary English Test) i PET FS, Anglès B.1 del MCER.
 • Certificats de Llengua Anglesa FCE (First Certificate in English) i FCE FS, Anglès B.2 del MCER.
 • Certificats de Llengua Anglesa CAE (Certificate in Advanced English), Anglès C.1 del MCER.
 • Certificats de Llengua Anglesa CPE (Certificate of Proficiency in English), Anglès C.2 del MCER.
 • Teaching knowledge Test TKT, Certificat per a Professors.
 • Business English Certificates BEC = Anglès B1, B2 y C1 del MCER.

Certificat de Microsoft

Avui dia, les eines de Microsoft són imprescindibles en infinitat d’oficines, independentment quin sigui el teu camp d’acció. Les diferents eines ens permeten calcular, escriure, emmagatzemar, organitzar, fer presentacions,… d’informació tant numèrica com de text. La qual cosa agilitza enormement el treball. Prepara’t amb nosaltres i obtingues les Certificacions Oficials de Microsoft que acreditin els teus coneixements sobre aquestes eines.

Nivells dels que disposem:

 • Microsoft Outlook 2016
 • Microsoft Access 2016
 • Microsoft PowerPoint 2016
 • Microsoft Word 2016 nivell inicial
 • Microsoft Word 2016 nivell avançat
 • Microsoft Excel 2016 nivell inicial
 • Microsoft Excel 2016 nivell avançat

Esther Delpueyo · edelpueyo@pimec.org · 93 496 45 00

Formació bonificada

Què és la Formació Bonificada?

La formació bonificada ajuda les empreses a ser més competitives, donat que aquest tipus de formació es considera una eina a disposició de les empreses per a oferir als seus equips augmentar les aptituds i millorar les capacitats professionals a través de la formació contínua.

Aquests cursos bonificats es financen amb les quotes que totes les societats paguen a la Seguretat Social i malgrat això, són moltes les empreses, sobretot les pimes i micropimes, que no utilitzen aquest crèdit destinat a la formació dels empleats/ades. De fet, segons dades de la Fundació per a la Formació en l’Ocupació en 2021, solament el 20% de les empreses estatals van aprofitar el seu crèdit de formació bonificada.

Una part de les empreses perquè desconeixen el funcionament de la formació bonificada per a millorar les prestacions i habilitats dels seus treballadors/es, i altres perquè veuen sol·licitar la bonificació com un tràmit administratiu massa laboriós i complex. En aquest cas, des de PIMEC Formació no hauràs de preocupar-te per les gestions administratives que comporta bonificar la formación, tens la opció que ho gestionem nosaltres.

Característiques principals:

 1. Formació només destinada per als treballadors/es d’una empresa, no per a autònoms¸ treballadors/es de l’Administració Pública o aturats.
 2. La pròpia empresa és la que s’encarrega de decidir i gestionar els cursos.
 3. L’empresa assumeix un percentatge o el total del finançament.

Quin crèdit té la meva empresa? (Sistema de Bonficacions)

Totes les empreses disposen d’un crèdit anual que depèn de les cotitzacions que s’hagin realitzat l’any anterior i de la grandària de la seva plantilla, així com de la quantitat total aportada en concepte de Formació Professional. A partir d’aquestes dades, pots saber de quant crèdit disposa la teva empresa segons la següent taula:

 • 1 a 5 treballadors: disposen d’una quantitat mínima de 420€.
 • 6 a 9 treballadors: 100% de la quantitat cotitzada.
 • 10 a 49 treballadors: 75% de la quantitat cotitzada.
 • 50 a 249 treballadors: 60% de la quantitat cotitzada.
 • 250 treballadors d’ara endavant: 50% de la quantitat cotitzada.

Com utilizar aquesta ajuda?

 • Consulta el nostre catàleg i selecciona el curs que t’interessi.
 • Sol·licita la bonificació a través del formulari de la Inscripció que trobaràs en la fitxa del curs.
 • El nostre equip d’experts es posarà en contacte amb tu per a explicar-te la información que necesita per a la gestió de la bonificació.

Beneficis de la Formació Bonificada

 • Major qualificació dels treballadors.
 • Augment de la competitivitat i la productivitat dels empleats i, per conseqüència, de l’empresa.
 • Increment del compromís ofert pels treballadors.
 • Adquisició de nous coneixements i habilitats.
 • Augment de la motivació, la integració i la satisfacció dels empleats dins de l’empresa.
 • Facilitat d’adaptació als canvis existents en el sector i les noves tecnologies.

Consulta AQUÍ tota la Formació BONIFICABLE disponible!

Yolanda Pérez · yperez@pimec.org · 93 496 45 00

Formació Subvencionada

A PIMEC Formació portem més de 25 anys d’experiència oferint cursos subvencionats en àrees com Ofimàtica, Idiomes, Habilitats Directives/Personals, Finances, Màrqueting, Recursos Humans, entre moltes altres.

Amb els cursos 100% Subvencionats de PIMEC Formació, els quals no suposen cap cost ni per a tu ni per a l’empresa, podràs actualitzar els teus coneixements professionals i desenvolupar les teves habilitats en l’àmbit laboral, adquirint noves competències professionals i personals que et permetran aconseguir els teus objectius aprofitant les oportunitats que se’t presentin. La formació contínua és la millor eina per a mantenir-se actualitzat, continuar creixent a nivell professional i adaptar-se a les noves necessitats del mercat laboral. Aprofita aquesta oportunitat!

Aquí podràs consultar la nostra àmplia gamma de Cursos Subvencionats en metodología; Online, Videoconferència o Presencials destinats a persones treballadores en actiu, autònomes i desocupades.

Tots aquests cursos que oferim són 100% subvencionats i estan subjectes a requisits d’accés definits pels organismes o entitats que financen aquesta formació; Annex I (fitxa d’inscripció) signada, nòmina o demanda d’ocupació actualitzats i còpia del DNI. Abans d’inscriure’t a un curs subvencionat, és molt important que llegeixis atentament la fitxa del curs i si tens cap dubte, a la mateixa fitxa, disposes del contacte del tècnic responsable del curs.

Consulta AQUÍ tota la Formació 100% SUBVENCIONADA disponible!

Pere Borràs · pborras@pimec.org · 93 496 45 00


CURSOS SUBVENCIONATS de Diàleg Social i Negociació Col·lectiva

Des de Pimec i en el marc del Diàleg Social i Negociació Col·lectiva, oferim formació 100% subvencionada en les matèries relatives a aquestes temàtiques.

Els cursos programats engloben temàtiques com el conveni col·lectiu, les modalitats de contractació, la reforma laboral, l’actuació davant d’una inspecció de treball, les novetats normatives i jurisprudencials, la gestió de conflictes, la gestió del talent o els plans d’igualtat, entre d’altres.

Aquestes formacions no suposen cap cost ni tràmits administratiusPodràs actualitzar els teus coneixements i millorar les teves habilitats professionals per tal de donar resposta als reptes actuals del món laboral.

Consulta la nostra proposta formativa de Cursos 100% Subvencionats de Diàleg Social i Negociació Col·lectiva i forma’t ara!

Per apuntar-se als cursos només cal realitzar la inscripció a través de la web i no es requereix l’enviament de cap tipus de documentació. Poden participar en aquestes formacions totes les persones interessades i que resideixin o treballin a Catalunya.

Sara Consuegra · sconsuegra@pimec.org · 93 496 45 00