PIMEC Madrid

Des de Madrid, PIMEC defensa i representa les pimes catalanes amb una interlocució directa i permanent amb les administracions estatals i institucionals amb seu a la capital, així com amb la resta d’agents socials i altres grups d’interès.

L’any 2022, PIMEC va reforçar la seva presència a Madrid amb la creació de PIMEC Jóvenes, que va iniciar el seu camí amb l’objectiu de tenir una major i millor representació i defensa dels interessos dels empresaris i empresàries joves i amb la voluntat de convertir-se en un espai de trobada per a aquest col·lectiu.

Uns mesos més tard, l’any 2023, la patronal va fer un pas endavant en l’aposta per incidir en les polítiques estatals reforçant la seva presència i influència a Madrid amb la incorporació de Ferran Bel com a representant permanent, sempre amb la voluntat de defensar els interessos de les pimes allà on es prenen les decisions i on s’aproven mesures que els afecten.

El representant permanent enforteix la presència i influència de PIMEC a Madrid, manté les relacions institucionals i detecta oportunitats per fer créixer la visibilitat i reputació de PIMEC en l’àmbit estatal. Així mateix, es coordina amb el gabinet de presidència i l’àrea institucional de PIMEC, amb la delegació de la patronal a Brussel·les, i amb altres organitzacions amb objectius comuns com Conpymes o la Plataforma Multisectorial contra la Morosidad.