Benvinguts/des a l’espai web de PIMEC GIRONA

Des de les nostra seu a Girona, us representem i defensem davant les institucions locals, i us donem serveis per impulsar la vostra competitivitat a les comarques de la Selva, la Cerdanya, la Garrotxa, el Ripollès, l’Alt i el Baix Empordà, el Gironès i el Pla de l’Estany. 

  • Des de PIMEC Girona  gestionem les comarques de la Selva, la Cerdanya, la Garrotxa, el Ripollès, l’Alt i el Baix Empordà, el Gironès i el Pla de l’Estany. 
  • La nostra seu a Girona. Carrer de Manel Bonmatí i Romaguera, 2, 17003 Girona.
  • A Girona disposem de sales de formació i us oferim cursos subvencionats i bonificats. 

PIMEC ha estat sempre present a Girona a través d’una seu pròpia que s’emmarca en una de les províncies catalanes. Des d’aquí s’ofereixen serveis de qualitat als empresaris del territori i s’estableixen relacions amb les administracions locals i comarcals, així com amb la resta d’agents econòmics i socials gironins per tal de concertar polítiques que afavoreixin el desenvolupament de tot el territori.

PIMEC Girona presta una atenció especial a la formació a través d’un centre amb instal·lacions pròpies a la mateixa seu i una atapeïda agenda de cursos i programes. Alhora, la seu gironina manté relacions fluides amb diferents gremis i associacions d’empresaris, així com amb els sectors del turisme i del comerç, de gran rellevància a les comarques gironines.

Estem a la teva disposició, contacta’ns!