Brussel·les

La vocació europeista sempre ha format part de l’ADN de PIMEC. És per això que som l’únic agent social i econòmic català amb una delegació permanent a Brussel·les al servei de les empreses i les persones autònomes del país.

La delegació de PIMEC treballa amb l’objectiu d’informar les pimes catalanes sobre regulació europea, reforçar la nostra capacitat d’incidència per garantir que es legisla pensant primer en els petits, i millorar l’accés a fons europeus, resolent les consultes dels empresaris i les empresàries.

Això ho fem en estreta coordinació amb la patronal europea de pimes, SMEUnited, de la qual el president de PIMEC n’és el vicepresident, i representa doncs al màxim nivell institucional les petites i mitjanes empreses catalanes a tot Europa.

La delegada permanent de PIMEC a Brussel·les, Rosa Solanes, lidera la interlocució diària amb altres patronals europees i amb les institucions europees. Això permet que PIMEC pugui establir sinergies en àmbits sectorials rellevants, maximitzant la incidència i influència en pro d’una millor defensa dels interessos de les pimes del país.

La seu de PIMEC a Brussel·les es troba a la plaça Schuman, al bell mig del barri europeu i de les pròpies institucions europees.

Els nostres representants:

Rosa Solanes: Delegada de PIMEC a Brussel·les

Jacint Soler: Director de Relacions Internacionals

Gerard Gil: Tècnic en Afers Europeus