Benvinguts/des a l’espai web de PIMEC BAIX PENEDÈS

El 22 de maig de 2019 es crea la nova delegació PIMEC Baix Penedès, gràcies al conveni signat amb la Gestora de Gremis del Baix Penedès. 

L’objectiu d’aquest acord és seguir impulsant el teixit empresarial del territori, augmentat la competitivitat de les pimes i fent créixer els negocis dels professionals autònoms de la comarca. Amb la creació d’aquesta nova delegació, PIMEC amplia i apropa encara més els seus serveis als socis d’aquest territori clau a nivell econòmic i empresarial, que és una de les comarques amb més pes a la província de Tarragona.

Ubicada al Vendrell i amb una superfície de 280m2, aquesta delegació territorial de la patronal és presidida per Enric Llorens, gerent de l’empresa familiar d’instal·lacions Llorens Integral. És president del Gremi d’Instal·ladors de la comarca tarragonina i membre de la Junta Directiva i la Junta Executiva de la Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya (FEGICAT). 

PIMEC segueix la seva expansió pel territori tarragoní i ja compta amb 4 delegacions territorials a la província, a banda de la seu a Tarragona.

Estem a la teva disposició, contacta’ns!