Benvinguts/des a l’espai web de PIMEC BAIX LLOBREGAT – L’HOSPITALET

Des de les nostres delegacions a Sant Feliu de llobregat i a L’Hospitalet, us representem i defensem davant les institucions locals, i us donem serveis per impulsar la vostra competitivitat a les comarques de Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès, així com el municipi de L’Hospitalet de Llobregat. 

  • Des de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet gestionem les comarques de Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès, així com el municipi de L’Hospitalet de Llobregat
  • La nostra delegació a Sant Feliu de Llobregat. Centre de Serveis El PlaC/ del Pla 166, 1a planta, Despatx D-04, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona
  • Delegació a L’Hospitalet, Av. Pau Casals, 7-9, 08901 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona
  • Tant a Sant Feliu com a L’Hospitalet, disposem de sales de formació i us oferim cursos subvencionats i bonificats

La delegació de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet va ser inaugurada el febrer de 2001. L’antiga SEFES, però, precursora de l’actual PIMEC, ja havia nascut al Baix Llobregat ara fa més de 30 anys i per això tenim a la comarca els socis més antics de PIMEC. Ara fa dos anys, es va lliurar una placa commemorativa a les 3 empreses que havien complert els 30 anys amb nosaltres.

Des d’aquesta delegació es defensen els interessos de les pimes i autònoms en un territori de superfície limitada però amb uns 30 ajuntaments i un pes molt important dins la indústria catalana. La delegació presta especial atenció a qüestions de proximitat rellevants com la mobilitat, els accessos als polígons o les ordenances fiscals municipals. Amb caràcter anual se celebra una cimera d’alcaldes de la comarca, que ha esdevingut un fòrum de debat cabdal al territori. 

Estem a la teva disposició, contacta’ns!