OAP Cafè Digital. Claus i novetats de la facturació electrònica, a Sant Vicenç de Castellet

OAP Cafè Digital. Claus i novetats de la facturació electrònica, a Sant Vicenç de Castellet
   07-03-2024 – 15:00h. a 16:30h.    Barcelona, Baix Camp, Baix Llobregat-Hospitalet    Gratuito

Aquest acte està gestionat per una entitat
col·laboradora de PIMEC.
Podeu tramitar l’inscripció a la seva web.

Me quiero inscribir
Compartir:

linkedin share button
Durant el 2022 es va posar en marxa el Programa d’Oficines Acelera Pyme Rural a la província de Barcelona, amb l’objectiu d’apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors ubicats en entorns rurals. Aquest programa, sense cost per a les empreses, s’executa a través de diferents actuacions com assessoraments individuals, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres.

En el marc d’aquest projecte, PIMEC, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i amb el suport de Red.es, organitza aquesta trobada dirigida a persones autònomes, comerços i empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants del Bages, amb la finalitat de donar a conèixer les claus i novetats de la normativa sobre facturació electrònica que implicarà la seva obligatorietat en les transaccions entre empreses i es posarà sobre la taula les diferents eines i ajuts que hi ha disponibles per implementar-los en els processos de comptabilitat i facturació.

Aquesta sessió anirà a càrrec de:

  • Sr. Andreu Bru, director d’Innovació i Tecnologia de PIMEC

  • Sra. Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural del Bages


Amplia la informació al voltant de les OAP fent clic aquí.

Inscriu-t’hi!
Ponent: Andreu Bru i Esther Boixader
Biografía:
Esther Boixader Pujals. Consultora TIC en PIMEC • Marketing & Communication specialist. PIMEC Universitat de Barcelona. Manresa, Cataluña, EspañaEsther Boixader Pujals. Consultora TIC en PIMEC • Marketing & Communication specialist. PIMEC Universitat de Barcelona. Manresa, Cataluña, España Esther Boixader Pujals. Consultora TIC en PIMEC • Marketing & Communication specialist. PIMEC Universitat de Barcelona. Manresa, Cataluña, EspañaEsther Boixader Pujals. Consultora TIC en PIMEC • Marketing & Communication specialist. PIMEC Universitat de Barcelona. Manresa, Cataluña, España
Ubicación: Carrer de Montserrat, 50, 08295 Sant Vicenç de Castellet, Barcelona

Organiza

Colabora

Aquest acte està gestionat per una entitat
col·laboradora de PIMEC.
Podeu tramitar l’inscripció a la seva web.

Me quiero inscribir