Premis Pimes

Els Premis Pimes és una iniciativa de:


Edició 37
Premis Pimes 2024 – Els premis de les MIPIMES i les persones autònomes 

25 de juny de 2024, 18.30h. Palau Sant Jordi

Passeig Olímpic, 5-7, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona

La 37a edició dels Premis Pimes distingirà les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2023 en diferents àmbits, i celebrarà el 50è aniversari de PIMEC, una fita en la nostra història i una oportunitat per posar en valor els desafiaments superats i els èxits assolits.


Premis Pimes 2024 – Els premis de les MIPIMES i les persones autònomes

Aquest any, la 37a edició dels Premis Pimes reconeixerà les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2023: 

Els Premis Pimes és un acte solidari i les donacions que es recullen van destinades al programa solidari emppersona-segona oportunitat, un servei d’acompanyament a les persones empresàries i autònomes que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats, i que ja ha atès a més de 1900 persones. 

Programa solidari emppersona-segona oportunitat

L’equip tècnic i de col·laboradors de la Fundació PIMEC les orienten i les assessoren per tal de redirigir el seu negoci, reemprendre o recol·locar-se en l’àmbit empresarial o laboral. A més, els proporcionen atenció i ajuda perquè puguin recuperar la confiança en si mateixes, alhora que amplien i consoliden una xarxa d’organitzacions i recursos específics per a aquestes persones.

Col·laborant a l’acte d’entrega dels Premis Pimes és ajudar la Fundació PIMEC a seguir acompanyant les persones amb més dificultats, tot contribuint a retenir el talent i la capacitat emprenedora del teixit empresarial català.

Torna a l’inici

Amb el patrocini

Amb la col·laboració

Mitjans col·laboradors

Amb el suport de


2023
2022
2021
2020
2019

Torna a l’inici


Per a qualsevol dubte o informació, us podeu posar en contacte amb la Sra. Míriam Juan. –

premispimes2024@pimec.org

Tel. 93 496 45 00

Torna a l’inici