Premis Pimes

Els Premis Pimes és una iniciativa de:


Edició 37
Premis Pimes 2024 – Els premis de les MIPIMES i les persones autònomes 

25 de juny de 2024, 18.30h. Palau Sant Jordi

Passeig Olímpic, 5-7, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona

La 37a edició dels Premis Pimes distingirà les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2023 en diferents àmbits, i celebrarà el 50è aniversari de PIMEC, una fita en la nostra història i una oportunitat per posar en valor els desafiaments superats i els èxits assolits.


Premis Pimes 2024 – Els premis de les MIPIMES i les persones autònomes

Aquest any, la 37a edició dels Premis Pimes reconeixerà les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2023: 

Els Premis Pimes és un acte solidari i les donacions que es recullen van destinades al programa solidari emppersona-segona oportunitat, un servei d’acompanyament a les persones empresàries i autònomes que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats, i que ja ha atès a més de 1900 persones. 

Programa solidari emppersona-segona oportunitat

L’equip tècnic i de col·laboradors de la Fundació PIMEC les orienten i les assessoren per tal de redirigir el seu negoci, reemprendre o recol·locar-se en l’àmbit empresarial o laboral. A més, els proporcionen atenció i ajuda perquè puguin recuperar la confiança en si mateixes, alhora que amplien i consoliden una xarxa d’organitzacions i recursos específics per a aquestes persones.

Col·laborant a l’acte d’entrega dels Premis Pimes és ajudar la Fundació PIMEC a seguir acompanyant les persones amb més dificultats, tot contribuint a retenir el talent i la capacitat emprenedora del teixit empresarial català.

Torna a l’inici


Edició 37 Premis Pimes 2024

25 de juny de 2024, 18.30h. Palau Sant Jordi

Passeig Olímpic, 5-7, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona

Si vols assistir al sopar de celebració, fes la teva reserva emplenant el formulari d’inscripció.

La reserva d’entrades és nominal. Si us plau, tingues preparades les dades de les persones assistents:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Correu electrònic

L’import del sopar es destina a programes solidaris de la Fundació PIMEC i es realitza en qualitat de donació pel que és susceptible de deducció de la quota de l’impost de societats o de l’impost de la renda de les persones físiques.

D’acord a la normativa d’aplicació per a les donacions, totes les persones físiques i jurídiques que facin donatius per valor igual o superior a 100 € hauran de lliurar els documents que acreditin la seva identitat a la Fundació PIMEC. Per agilitzar els tràmits, al fer la inscripció si us plau descarrega el formulari d’identificació titular, emplena i envia’n una còpia signada a secretaria@fundaciopimec.org.

Si tens dubtes, abans de fer la inscripció consulta les preguntes freqüents clicant aquí, o descarrega el document.

Torna a l’inici

Amb el patrocini

Amb la col·laboració

Mitjans col·laboradors

Amb el suport de


2023
2022
2021
2020
2019

Torna a l’inici


Per a qualsevol dubte o informació, us podeu posar en contacte amb la Sra. Míriam Juan. –

premispimes2024@pimec.org

Tel. 93 496 45 00

Torna a l’inici