Premis Pimes

Els Premis Pimes és una iniciativa de:


Edició 37
Premis Pimes 2024 – Els premis de les MIPIMES i les persones autònomes 

25 de juny de 2024, 18.30h. Palau Sant Jordi

Passeig Olímpic, 5-7, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona

La 37a edició dels Premis Pimes ha distingit les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2023 en diferents àmbits, i ha celebrat el 50è aniversari de PIMEC, una fita en la nostra història i una oportunitat per posar en valor els desafiaments superats i els èxits assolits.

Moltes gràcies a totes les persones que han participat i han contribuït a l’èxit de la celebració de la 37a edició dels Premis Pimes!

Pots seguir col·laborant amb els projectes de la Fundació PIMEC. Fes la teva donació!


Premis Pimes 2024 – Els premis de les MIPIMES i les persones autònomes

La 37a edició dels Premis Pimes ha reconegut les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2023. Consulta la nota de premsa.

Mira’t el vídeo resum del Premis Pimes 2024

Reviu tot l’esdeveniment de la 37a edició dels Premis Pimes

Mira l’àlbum de fotos!

Els Premis Pimes és un acte solidari i les donacions que es recullen van destinades al programa solidari emppersona-segona oportunitat, un servei d’acompanyament a les persones empresàries i autònomes que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats, i que ja ha atès a més de 2.100 persones. 

Programa solidari emppersona-segona oportunitat

L’equip tècnic i de col·laboradors de la Fundació PIMEC les orienten i les assessoren per tal de redirigir el seu negoci, reemprendre o recol·locar-se en l’àmbit empresarial o laboral. A més, els proporcionen atenció i ajuda perquè puguin recuperar la confiança en si mateixes, alhora que amplien i consoliden una xarxa d’organitzacions i recursos específics per a aquestes persones.

Pots seguir col·laborant amb la Fundació PIMEC per seguir acompanyant les persones amb més dificultats, tot contribuint a retenir el talent i la capacitat emprenedora del teixit empresarial català.

Torna a l’inici


Amb el patrocini

Amb la col·laboració

Mitjans col·laboradors

Amb el suport de


Reconeixement a l’Activisme Empresarial

Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya – ADETCA

Per la seva campanya exitosa sota el nom “Cap butaca buida”, que en la seva primera edició ha batut un rècord d’ocupació teatral a Catalunya amb 55.583 espectadors en un sol dia.

Reconeixement al Comerç

SUELA-RÀPID

Per haver-se adaptat als nous temps i a les noves demandes dels clients que requereixen reparacions més diverses introduint la tecnologia més puntera.

Reconeixements CaixaBank Fundació PIMEC a la Segona Oportunitat Empresarial

STANDS REUTILITZABLES

Amb el suport de la Fundació PIMEC, l’empresari Josep Pons va aconseguir un crèdit ICO amb el qual es va reinventar, aconseguint que els seus productes hagin estat presents a esdeveniments nacionals i internacionals reconeguts.

Premi Diplocat a la Projecció Empresarial Catalana 

PICART

Per haver assolit un espai en el mercat internacional amb presència a diversos països europeus, aconseguint una gran projecció exterior i la promoció del país.

Premi a la Qualitat Lingüística Empresarial

PIDISCAT

Premi a la Qualitat Lingüística Empresarial perquè fa més de 25 anys que fomenta l’ús de la llengua catalana entre els seus treballadors i treballadores i els seus clients, sent aquesta present en tots els processos de la seva activitat empresarial.

Premi Valors al Desenvolupament Sostenible 

PRISMA

Per l’impuls de mesures de sostenibilitat, la seva política de formació i de contractació, el foment de la participació dels seus treballadors i treballadores, l’impuls de la conciliació de la vida laboral i familiar, així com els seus esforços a l’hora de vetllar per la salut i la seguretat dins l’àmbit empresarial.

Premi a la MIPIME més competitiva en la categoria de microempresa

DOMMA 

Per la creació d’una comunitat digital de més de 100.000 dones a través de la qual divulguen contingut educatiu sobre la salut en la maduresa i la menopausa i per desenvolupar un nou producte físic i digital per millorar el benestar sexual d’aquest col·lectiu.

Premi a la MIPIME més competitiva en la categoria de petita empresa

DISHELEC 65, SL

Per la seva estratègia empresarial que els ha portat un creixement en l’àmbit europeu a través d’una política comercial que els ha permès tenir acords amb diferents proveïdors de la Unió Europea i d’altres països exteriors.

Premi a la MIPIME més competitiva en la categoria mitjana empresa

ROCROI 

Per haver experimentat un creixement significatiu en els últims anys, assolint una facturació online de més d’un milió d’euros l’any 2023, fet que l’ha convertit en la principal operadora digital d’Espanya en el seu sector.

Torna a l’inici


2023
2022
2021
2020
2019

Torna a l’inici


Per a qualsevol dubte o informació, us podeu posar en contacte amb la Sra. Míriam Juan. –

premispimes2024@pimec.org

Tel. 93 496 45 00

Torna a l’inici