Associació de metges de l’activitat sanitària privada (amapri)

AMAPRI és una associació professional independent que aglutina al seu si metges i societats professionals del sector privat amb l’objectiu de defensar i millorar les condicions professionals dels seus membres alhora que cercar una millora de la qualitat assistencial de l’activitat mèdica. L’associació és una organització que estén el seu àmbit territorial a Catalunya.

És requisit imprescindible per adquirir la condició d’associat o associada de l’entitat:

  • Exercir una activitat econòmica o professional a l’àmbit mèdic 
  • Ser metge en exercici o societat professional activa degudament col·legiat/da a un Col·legi Oficial de Metges de l’àmbit territorial de Catalunya

Consulta el Estatuts.

ASSOCIA’T

1) Descarrega’t el formulari corresponent per donar-te d’alta com a nou soci d’AMAPRI

2) Omple, valida i guarda el document

Omple el formulari seguint les indicacions que conté

El formulari només serà vàlid si s’han emplenat correctament totes les dades obligatòries.

Desa a l’ordinador el formulari emplenat i signat.

3) Envia

Busca el formulari emplenat al teu ordinador i puja el document al següent formulari.

Formulari d’alta a AMAPRI

Les dades personals facilitades mitjançant el present formulari seran tractades pel Responsable del Tractament, l’ASSOCIACIÓ DE METGES DE L’ACTIVITAT SANITÀRIA PRIVADA, amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud d’afiliació, desenvolupar i donar compliment a la relació d’associat. Les dades personals seran conservades mentre es mantingui la vostra vinculació d’associat durant el temps necessari per complir amb la finalitat per la qual es recullen, i per cobrir les possibles responsabilitats que es puguin derivar de l’esmentada finalitat. Les vostres dades personals no seran cedides a tercers, llevat que ho hagueu autoritzat o acordat prèviament amb l’Associació o en compliment d’una obligació legal. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions automatitzades. Per això, us podeu dirigir a l’Associació per correu postal al C/ Viladomat, 174, (08015) Barcelona, o per correu electrònic a info@amapri.org. Podeu també presentar, si escau, reclamació davant l’autoritat de control corresponent.

Recordem que d’acord amb la normativa que regeix el funcionament de l’associació, serà requisit imprescindible per adquirir la condició de persona sòcia de l’entitat, a més d’exercir una activitat econòmica o professional a l’àmbit sanitari, per les persones individuals, ser professional de la medicina degudament col·legiat a una Col·legi Oficial de Metges, i per les empreses o entitats, que les representi una persona professional amb idèntiques condicions. L’adquisició de la condició de persona sòcia es produeix en el moment en què s’aprovi la petició d’ingrés per part de la Junta Directiva.

Maximum file size: 16.78MB