Vols guanyar un premi MÉS Mataró – Empresa – Societat?
04/03/2024

Vols guanyar un premi MÉS Mataró – Empresa – Societat?

PIMEC col·labora a la 3a edició dels guardons que tenen per objectiu promoure la integració de les polítiques de responsabilitat social (RS) en les iniciatives empresarials.
El Consell Econòmic i Social de Mataró, de la comissió executiva del qual forma part PIMEC, que hi col·labora, convoca la 3a edició dels premis MÉS Mataró – Empresa – Societat, que tenen per objectiu promoure la integració de les polítiques de responsabilitat social (RS) en les iniciatives empresarials, alhora que volen contribuir al desenvolupament socioeconòmic responsable de Mataró i promoure bones pràctiques d’RS que puguin servir de referència, de manera que incentivin la transferibilitat i la intercooperació.
Les iniciatives candidates han d’estar orientades obligatòriament a tots o alguns dels següents àmbits:
– Social: iniciatives relacionades amb la vinculació i la contribució positiva de l’activitat empresarial amb el seu entorn social.
– Mediambiental: projectes amb sensibilitat per l’impacte mediambiental, sigui derivada de l’activitat empresarial o del compromís de l’empresa amb la cura del medi ambient.
– Econòmic: actuacions relacionades amb l’ètica del model econòmic, amb models participatius de gestió i governança i amb la innovació en clau social.
Els premis Més-MATARÓ EMPRESA SOCIETAT es divideixen en tres categories: grans i mitjanes empreses, petites empreses o microempreses i professionals autònoms.
Els guanyadors de cadascuna de les tres categories rebran una dotació econòmica de 2.000 €, el reconeixement per part del Consell Econòmic i Social i l’Ajuntament de Mataró, així com el suport en la promoció i presència a mitjans de la iniciativa guanyadora.
Aquests guardons els promou el Consell Econòmic i Social de Mataró, l’òrgan de concertació, consulta i participació conformat pels principals agents representatius del sector empresarial, i sindicat, i l’Ajuntament de Mataró.
Les sol·licituds es poden presentar del 29 de febrer al 31 de març del 2024.
Compartir:

linkedin share button