Impulsant l’ocupació de qualitat

El Saló de l’Ocupació és un projecte promogut per Barcelona Activa amb la participació de les principals entitats de l’ecosistema ocupacional.

Creat per impulsar la promoció de l’ocupació de qualitat per a tothom, i per facilitar l’acompanyament a les persones en els seus processos de millora de la seva ocupació, de recerca de feina i d’adaptació contínua als canvis tecnològics i del mercat de treball.

23 – 24 DE OCTUBRE 2024

RECINTE MONTJUÏC – BARCELONA

Agora Descobreix

Conferència 30 min.

Vine a conèixer les professions més demandades a l’actualitat. En aquesta sessió explorarem les professions que el mercat de treball necessita de cara al futur per ajudar-te a escollir el teu camí professional.

Ponents: Laia Gómez i Míriam Togores


Prepara’t

Conferència 30 min.

Aprèn estratègies per destacar en cada etapa del procés d’una entrevista de feina: des de preparar-te adequadament fins a comunicar-te amb confiança i persuasió. En aquesta sessió et guiarem pas a pas perquè puguis afrontar qualsevol entrevista amb seguretat i èxit.

Ponents: Carles Jover i Carlota Casado


Networking

Sessió de Networking en format ‘speed dating’ per a la selecció de candidats/es. Tres empreses de Barcelona i rodalies, que estan activament cercant talent, entrevistaran als i les participants en un format àgil d’entrevistes ràpides (d’entre 5 i 7 minuts). L’activitat en total durarà uns 90 minuts i abans d’iniciar la ronda d’entrevistes les empreses faran una breu explicació sobre “qui són” i quins perfils professionals estan buscant. Una excel·lent oportunitat per establir contacte directe amb empreses destacades i accedir a noves oportunitats professionals.


Agora Prepara’t

Conferència 30 min.

Aprèn a desbloquejar el poder de LinkedIn per trobar el teu proper treball. En aquesta sessió t’ensenyarem a destacar entre les persones reclutadores, utilitzar paraules clau estratègiques i maximitzar la teva visibilitat en aquesta plataforma líder al món laboral.

Ponent: Lorena Rodriguez

Directora de Projectes Creative Corner