Premis pimes FAQS inscripcions

Em puc inscriure per assistir al Sopar dels Premis Pimes si:

Soc un particular

L’esdeveniment al qual s’entreguen els Premis Pimes és un acte solidari de caire empresarial. Si bé no està vetat a persones que vulguin assistir en condició de particulars, l’aforament és limitat i es prioritzarà la reserva de places per a persones autònomes o empresàries.

L’empresa a la qual pertanyo no és sòcia de PIMEC?

Sí, les persones gerents, directores o treballadores d’empreses no sòcies poden realitzar la reserva de plaça.

Encara que no hagi rebut cap correu amb l’enllaç al formulari?

Sí, les persones autònomes i empresàries es poden inscriure per reservar una/es plaça/ces al Sopar  dels Premis Pimes, mitjançant el formulari: https://pimec.org/inscripcio-premis-pimes  

Quant costa assistir al Sopar dels Premis Pimes?

Tots els pagaments per al Sopar solidari dels Premis Pimes tenen la consideració de donacions i, per tant, són susceptibles de deducció de la quota de l’import de societats o de l’impost de la renda de les persones físiques.

  • Entrada nominal a l’esdeveniment i sopar (110€)
  • Patrocini de Taula. Vull reservar una TAULA SOLIDÀRIA PLATA (taula de màxim 11 comensals) per 1.500€
  • Patrocini de Taula. Vull reservar una TAULA SOLIDÀRIA D’OR (taula de màxim 11 comensals) per 2.750€

No puc assistir al Sopar dels Premis Pimes, puc contribuir-hi d’alguna manera?

Sí, qualsevol persona pot col·laborar amb la Nit Solidària i ajudar a la Fundació PIMEC a seguir acompanyant més persones per tal de refer la seva situació personal i professional. Pots fer la teva donació aquí: Fes la teva donació.

A què es destinen els imports de les entrades al Sopar dels Premis Pimes, o les donacions per col·laborar-hi?

Tots els pagaments per al Sopar solidari dels Premis Pimes es destinen a la Fundació PIMEC, per ajudar-la a desenvolupar els seus programes de Segona Oportunitat.

La Fundació PIMEC aposta rotundament per la Segona Oportunitat com a pal de paller de la inclusió, tot comptant amb el programa emppersona d’ajuda i acompanyament a micro, petites i mitjanes empreses i a persones autònomes amb dificultats, alhora també de donar suport a col·lectius vulnerables.

Més informació: https://www.fundaciopimec.org/

Hi ha invitacions per assistir gratuïtament al Sopar dels Premis Pimes?

L’organització es reserva un percentatge d’entrades destinades a convidar a certes persones molt específiques, i per raons molt extraordinàries. Aquestes invitacions s’envien a les persones determinades, són personals i intransferibles, no es poden compartir amb terceres persones en cas de no poder assistir, i no es poden sol·licitar en cap cas.

Què necessito per deduir els imports donats de l’impost de societats o IRPF?

Un cop celebrat l’acte dels Premis, la Fundació PIMEC emetrà i distribuirà els corresponents certificats. D’acord a la normativa d’aplicació per a les donacions, totes les persones físiques i jurídiques que facin donatius per valor igual o superior a 100€ hauran de lliurar els documents que acreditin la seva identitat a la Fundació PIMEC.

Al fer la inscripció s’haurà d’emplenar el formulari d’identificació titular, emplenar i enviar-ne una còpia signada a secretaria@fundaciopimec.org.

Com em puc inscriure al Sopar dels Premis Pimes?

  • Tingues a mà els noms, cognoms, DNI i correu electrònic de cadascun dels assistents que vulguis inscriure. A més:
  • Dades de contacte del titular o contacte de la reserva: Telèfon mòbil, adreça, codi postal, població.
  • Si vens de part d’empresa, també hauràs d’introduir el CIF.
  • Accedeix a https://pimec.org/inscripcio-premis-pimes.
  • Per poder accedir al formulari, has d’estar identificat a la web, per tant, clica als botons IDENTIFICA’T (si ja disposes de compte propi), o bé CREA UN COMPTE (si mai t’has registrat abans).
  • Si tens qualsevol problema amb el registre o identificació a la web, posa’t en contacte amb Albert Castelló: acastello@pimec.org.
  • Emplena les dades del primer assistent i clica al botó “AFEGEIX UN ASSISTENT”, si així ho desitges.
  • Emplena la resta de camps i escull el mètode de pagament. Clica a Enviar i veuràs un missatge de confirmació. Si pagues amb targeta de crèdit, el següent pas et dirigirà a la passarel·la de pagament del banc. En cas de fer-ho per transferència, és imprescindible que enviïs el comprovant al contacte que s’hi indica per poder verificar-ho.
  • Amb aquest procés realitzes una RESERVA per assistir al Sopar dels Premis Pimes, que no serà efectiva fins que es validi el pagament i es rebi el tiquet d’accés a la sala.
  • Quan s’hagi validat la teva reserva, rebràs un correu electrònic amb l’entrada i codi QR per accedir al Sopar. Només quan rebis aquest tiquet passarà de reserva a ENTRADA CONFIRMADA.

Quan sabré si la meva inscripció i reserva és efectiva i puc assistir al sopar?

Els tiquets d’entrada al Sopar s’aniran enviant a mesura que es facin les inscripcions i es verifiqui el pagament i l’entrada, i fins a 48 hores abans de la celebració del Sopar.

Puc inscriure a una altra persona des del meu compte web?

Sí, una persona usaria web identificada pot inscriure a una tercera persona des del seu compte.

Tinc altres dubtes, o problemes en la inscripció i no he trobat la resposta en aquestes FAQS, amb qui puc parlar?

Pots enviar-nos la teva consulta en aquest formulari o escriure a premispimes2024@pimec.org, i ens posarem en contacte amb tu.