PIMEC Cafè Vallès Occidental. Contractes Mercantils. Detecció de riscos per afavorir l'èxit de les operacions comercials

PIMEC Cafè Vallès Occidental. Contractes Mercantils. Detecció de riscos per afavorir l’èxit de les operacions comercials

Tipus d’acte: Jornada    11-04-2024 – 09:30h. a 11:00h.    Vallès Occidental    Gratuït
El departament jurídic de PIMEC ha dissenyat aquest taller pràctic i dinàmic sobre la contractació mercantil, el qual anirà a càrrec d’Isabel Soria, responsable de l’Àrea Civil i Mercantil. La durada d’aquest taller és d’una hora i mitja i l’objectiu és proporcionar pautes que afavoreixin l’èxit de les operacions comercials a l’hora de negociar les condicions o el contracte. Perquè signar un contracte mercantil sigui l’eina per afrontar i superar els riscos i incerteses estructurals que caracteritzen la contractació mercantil tant a escala nacional com internacional.

Cada cop és més important tenir un coneixement legal bàsic i eines que permetin prevenir els conflictes derivats de les operacions comercials. En aquest taller es treballarà la fase precontractual i de negociació dels contractes mercantils, com identificar, analitzar i tractar els riscos propis de la contractació i les operacions comercials, els acords que s’han de pactar per escrit i els mecanismes per evitar la morositat. A més a més, també s’analitzaran les clàusules dels contractes de compravenda, concessió, distribució i d’agències comercials nacionals i internacionals i de concessió.

Tots els assistents rebran un assessorament personalitzat d’auditoria contractual dels contractes que puguin tenir formalitzats o hagin de formalitzar en relació amb el seu projecte empresarial.

Al final de la jornada també podràs gaudir d’un esmorzar de networking!

 

Inscriu-t’hi!

 

Aquesta jornada està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 8 i 12:

Ubicació: Delegació de PIMEC Vallès Occidental, Carrer de Vilarrúbias, 50, 08202 Sabadell, Barcelona

Organitza

Col·labora